Brak i veze

DEVOJKA JE IZNENADILA DEČKA ZA GODIŠNJICU VEZE: Kad je otvorio poklon, nije mogao da zaustavi suze! (VIDEO)

Kad je ljubav iskrena, materijalni momenat pada u drugi plan

16.01.2024 16:01

DEVOJKA JE IZNENADILA DEČKA ZA GODIŠNJICU VEZE: Kad je otvorio poklon, nije mogao da zaustavi suze! (VIDEO)
Instagram

Bez obzira na to što živimo u 21. veku, romantika nikada neće izaći iz mode. Tome u prilog govori i snimak koji je postao viralan na Instagramu, a u kom su glavni akteri momak i devojka.

Snimak je napravljen u restoranu povodom godišnjice veze ovog mladog para. Ipak, muškarac nije ni slutio čime će ga njegova voljena obradovati.

Kad je ušla u restoran, dala mu je ukrasnu kesu u kojoj se nalazio poklon. Pažljivo je razvezao mašnu i izvadio knjigu. Klimnuo je glavom u znak odobravanja, jer je očigledno pasionirani ljubitelj književnosti. Ali, kad je počeo da lista knjigu, suze su mu potekle niz lice. U isto vreme bio je i raznežen i oduševljen, a razlog je sadržaj knjige koju je dobio na poklon od svoje devojke.

Naime, ona je odlučila da na poseban način obeleži jubilej njihove ljubavne veze, pa je uložila malo više vremena i kreativnosti kako bi svom mladiću dala do znanja koliko joj znači.

Svaku pesmu koju joj je napisao i poklonio ona je sačuvala i smislila da pripremi svojevrsnu zbirku. U tome su joj pomogli prijatelji njenog mladića koji su napisali „recenziju“.

- Za našu godišnjicu prikupila sam pesme koje je moj dečko napisao i od njih sam napravila knjigu. Dizajnirala sam svaku stranicu prema temi pesama i na poleđini stavila citate njegovih najbližih prijatelja kao „recenzije“ – otkrila je devojka.

Kad je shvatio kakav neprocenjiv dar je dobio od svoje devojke, muškarac je počeo da plače i da joj šalje poljupce. Naravno, nije izostala ni izjava ljubavi.

Ovaj video prikupio je više od 37.000 pregleda, a oni koji su ga odgledali nisu se ustručavali da ostave komentare, očigledno dirnuti kako gestom ove pažljive devojke, tako i reakcijom njenog dečka.

 

 

- Volim ga! Volim ih! Nadam se da će njihova ljubav trajati zauvek.

- Teško je naći muškarce koji čak i cene ovakve stvari!

- On je blago. Moj tata je mojoj mami pisao pesme. Čuvala ih je dok nije preminula pre dve godine. Njihova ljubav bila je neverovatna.

- Svaka žena bi trebalo da ima emocionalno inteligentnog muškarca pokraj sebe. U ovom slučaju jasno je da su i on i ona emocionalno inteligentni.

- Dopada mi se njegova sentimentalnost i spremnost da kroz suze pokaže i ljubav i radost. Predivno.

- Zašto je tako teško naći ovakvu ljubav? – bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je raznežio sve koji su ga pogledali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)