Roditeljstvo

IMA 19 GODINA I DVOJE DECE: Kada je ova mlada mama pokazala šta jedu njeni mališani, usledile su burne reakcije javnosti! (VIDEO)

Da li je ovo zaista zdravo?

09.02.2024 15:01

IMA 19 GODINA I DVOJE DECE: Kada je ova mlada mama pokazala šta jedu njeni mališani, usledile su burne reakcije javnosti! (VIDEO)
tiktok/@alexis_marie125

Aleksis Mari je zatrudnela prvi put sa 13 godina, a zatim je dobila drugo dete kada je imala 18 godina. Sada, tinejdžerka majka dvoje dece živi u kamperu sa svojom malom decom.

Ova od majka koja ima 19 godia redovno objavljuje video- snimke iz dana u životu na svojim društvenim mrežama, gde obožavaoci mogu da vide njene obroke i tehnike čišćenja. U kratkom snimku objavljenom na mreži, videli smo da Aleksis priprema ručak za svoje dvoje dece.

- Ručak sa devetnaestogodišnjom mamom sa dvoje dece - piše u opisu video-snimka.

 

 

Prvo smo videli kako Aleksis dodaje puter od kikirikija i namaz od grožđa na beli hleb. Zatim je presavijala svaki komad belog hleba na pola i na svaki tanjir dodala malo čipsa. Da bi završila ručak, Aleksis je potom dala svakom svom detetu polovinu krekera sa slatkim ukusom koji je veoma popularan u SAD. Zatim smo videli kako dvojica mladića ušuškaju svoj ručak, ali snimak je podelio korisnike društvenih medija i izazvao oprečne reakcije.

TikTok snimak, koji je objavljen pod korisničkim imenom Aleksis Meri očigledno je ostavio mnoge otvorenih usta, jer je brzo prikupio neverovatnih 956.400 pregleda.

 

 

Dok su neki priznali da im je „žao“ mlade majke, drugi nisu bili impresionirani „smećem“ kojim je hranila svoje mališane.
- Nadam se da si dobro, tako da ti je žao.

- Bukvalno nemate posao i ostajete kod kuće po ceo dan. Nemate izgovor da hranite svoju decu smećem.

- To nije ručak.

- Imate dovoljno da sredite nokte, ali nemate dovoljno da nabavite jabuke ili banane? Zubi i zdravlje ove dece će biti tako loši.

- Ja ovih dana ne razumem tinejdžersku trudnoću... Pred vama je ceo život! Mislim da se to završava samo tugom i žaljenjem.

Međutim, u isto vreme, drugi su želeli da podrže mladu majku.

- To izgleda tako dobro. Te bebe su srećne što imaju mamu koja će odvojiti vreme da im napravi hranu.

- Samo tako nastavi mama!

- Radite odličan posao. Molim vas ignorišite svaku mržnju - samo su neki od komentara na ispod objavljenog snimka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Rade

16.02.2024 20:46

Pazi molim te da od tog tvog ručka ne prejedu, slošiće im se. E, jadna deca.