Zanimljivosti

ŽENA JE NA KASI OLJUŠTILA MANDARINE, KAKO BI JOJ IZMERILI BEZ KORE: Evo šta je prodavac uradio kad je trebalo da naplati jaja! (VIDEO)

"Ovako izgleda kada ti karma vrati udarac!"

02.04.2024 13:47

ŽENA JE NA KASI OLJUŠTILA MANDARINE, KAKO BI JOJ IZMERILI BEZ KORE: Evo šta je prodavac uradio kad je trebalo da naplati jaja! (VIDEO)
instagram-_mansurbek_312

Mnogi smatraju da su u marketima skoro sve videli. Ipak, društvenim mrežama kruži snimak koji je za kratko vreme stekao veliku gledanost, a koji dokazuje da ponašanje pojedinih kupaca uvek može da nas iznenadi. Naime, jedna žena je smatrala da ne bi trebalo da plaća mandarine sa sve korom. Ono što je ona uradila, i to na samoj kasi pree merenja voća bilo je nečuveno.

Žena je bez ikakve nelagodnosti počela da ljušti mandarine pred kasirom i to sasvim opušteno, jednu po jednu. Čovek nije mogao da veruje šta gleda. Kad je najzad završila pokupila je kore od mandarina u kesu, dok je s druge strane stavila očišćene mandarine u drugu kesu i dala prodavcu da ih izmeri.

Prodavac je vidno negodujući izmerio ženi mandarine bez kora, ali na tome se nije zaustavio. Žena je u korpi imala i pakovanje jaja. Budući da je svaku mandarinu oljuštila, kasir je rešio da pođe njenim rpimerom, pa je uzeo salvetu i počeo za kasom da razbija jaja, jedno za drugim. Žena je u trenutku pomislila da je u pitanju neka šala, pa se nasmejala kad je kasir razbio prvo jaje, ali kad je razbio i drugo jaje iz karotnskog pakovanja već joj nije bilo do smeha. 

 

 

Snimak je samo na Instagramu pregledan milion puta, a dobio je 305.000 sviđanja, dok je usledio zapanjujući broj komentara.

- Taj prodavac je legenda!

- Nije postupio kako treba, mandarine se mere, a jaja koštaju toliko, bilo da su sa ljuskom ili bez.

- Ovako izgleda kada se dva slična karaktera sretnu.

- Ako joj je razbio jaja.

- Odakle joj ideja da ljušti mandarine?

- Zaista odlično, oboje su pravi matematičari!

- Ovako izgleda kada ti karma vrati udarac - pisali su ljudi odušeljeni gestom kasira koji je mušteriji vratio milo za drago.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)