Zanimljivosti

DOTRČALA JE DO OCA ZBUNJENO PONAVLJAJUĆI KAKO JOJ JE NEŠTO U GLAVI: Kada je čovek konačno raspetljao njen rep doživeo je šok, odjeknuli su vrisci! (VIDEO)

Devojčica je tek posle nekog vremena smogla snage da objasni tati šta joj se u stvari dogodilo.

04.03.2023 16:05

DOTRČALA JE DO OCA ZBUNJENO PONAVLJAJUĆI KAKO JOJ JE NEŠTO U GLAVI: Kada je čovek konačno raspetljao njen rep doživeo je šok, odjeknuli su vrisci! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/afvofficial

Jedna devojčica bila je prestrašena dok je objašnjavala svom ocu kako se nešto nalazi u njenoj kosi vezanoj u rep i da joj stvara neugodni osećaj. Dok je muškarac pažljivo pokušavao da dopre do nečega što je ometalo njegovu ćerku i da odmota njene vlasi i gumicu devojčica mu je uplašeno govorila kako je imala nezgodu i da joj je u kosi nekakva životinja. 

Naime, kako je istakla, u rep joj se zavukla i sakrila veverica koja ju je prestravila jer očigledno nije želela da izađe iz njene glave.  

- Moje mačke su pokušavale da pojedu životinjicu i kada sam izletela napolje zgrabila sam je u naručje. Ona mi se nekako izmigoljila iz ruku i uz leđa se popela do glave. Zavukla mi se u kosu i tamo me grebuckala - objašnjavala je devojčica.

Dok je otac strpljivo pokušavao da razmrsi njenu kosu, svi prisutni su željno iščekivali da vide šta će izvući. Napokon, kroz guste vlasi se nazirala malena veverica koju je zatim devojčicin otac uhvatio u ruke i izvukao iz njenog "gnezda". 

Printscreen/Tiktok/afvofficial

Veverica je bila sakrivena u kosi devojčice

Uplašena životinja gledala je oko sebe ne znajući šta se dešava, a svi prisutni su bili šokirani i iznenađeni, u pozadini snimka čak se čuju i vrisci. Devojčica je, s druge strane, bila zatečea celom situacijom, ali ipak veoma pribrana. Snimak je na TikTok mreži pogledalo 20,8 miliona ljudi, a lajkovalo 2 miliona.

- Životinja je zbunjena zbog čega je izbačena sa novog mesta -

- Veverica: "Ooo... sviđa mi se novo gnezdo!" -

- Ona je zaista imala vevericu u kosi. Ja bih se potpuno izgubila! -

- Toliko je slatko -

- Kako je tako smirena - komentarisali su korisnici mreže.

Veverica je izmamila osmeh većine Tiktokera koji su bili oduševljeni "incidentom". Pojedini su rekli kako takve životinjice nemaju u svom okruženju, a voleli bi da ih imaju, dok je bilo i onih koji su ih poželeli za kućne ljubimce.

Mnogi su zbog ove situacije devojčicu uporedili sa Diznijevom princezom, rekavši kako je to zaista posebno iskustvo koje se ne događa svima i da će ga zauvek pamtiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Vlada

03.03.2023 17:05

A sto su se snimali? Ko se to seti odmah da snima? Sve je iscenirano,kao slucajnost. Previse fejk.