Zanimljivosti

NASRED SVADBE DEČAK JE IZAŠAO NA PODIJUM I NAPRAVIO ŠOU: Mladenci u neverici gledali šta se dešava, pare letele na sve strane (VIDEO)

Uz taktove muzike je zaplesao i pokazao da je pravi šoumen.

30.03.2023 16:01

NASRED SVADBE DEČAK JE IZAŠAO NA PODIJUM I NAPRAVIO ŠOU: Mladenci u neverici gledali šta se dešava, pare letele na sve strane (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/garifullabk

Svadbe i svečane događaje željno iščekuju skoro sve zvanice znajući da će zabava biti zagarantovana i da će se sjajno provesti u društvu uglavnom poznatih lica. Na tim mestima, pored besplatnog jela i pića, mnogi uz muziku i druženje zaborave na svoje obaveze i probleme. Iako većina ne voli da sa sobom na ovakve događaje vodi i malu decu, čini se da zabave uz njih nekada ne manjka.

Printscreen/Tiktok/garifullabk

Dečak je u zanosu plesao uz taktove muzike

Jedan dečak je to pokazao u viralnom tiktok snimku koji je lajkovalo 1,7 miliona korisnika, pokazujući kako ume da ukrade šou na proslavama. On je uz taktove muzike počeo da pleše i da đuska baš poput odraslih. Sinhronizacija pokreta je bila sjajna kao da je u pitanju profesionalni plesač. Dečak je u zanosu muzike mislio da je on sam na sceni i nije primećivao nikoga oko sebe.

Dok je plesao, njegovi roditelji i  ostale zvanice su mu prilzili i u džep stavljali novac kao nagradu za njegov performans. On bi na kratko pogledao a onda bi nastavio sa svojim nesvakidašnjim nastupom. Privlačio je poglede i smeh ostalih koji su u ovome videli sjajnu zabavu.

- Pustite ga da pleše -

- Potreban mu je šešir na podu za novac, tako da može slobodno plesati-

- On je za minut zaradio više nego ja za nedelju dan -

- Pleše kao veliki čovek, presladak je -

- Poštovanje za odličan talenat! Sviđa mi se- komentarisali su korisnici Tiktoka.

 

Tiktokeri su bili oduševljeni dečakovim nastupom rekavši kako je pokazao izvrsno umeće u plesu i da bi mnogima mogao da održi lekciju iz toga. Osim toga, naglasili su da bi trebalo svoj rad da vrednuje i da to naplati budući da je bio prava atrakcija na svadbi i da je zgrnuo veliki novac. 

Drugi su, ipak, primetili kako dečaku nije bio novac nimalo bitan i da je evidentno da je on uživao pre svega u muzici i lepom raspoloženju. Neki su se našalili kao da je reč o filipinskom tradicionalnom plesu pantomini, međutim, izvesno je da je dečak kombinovo pokrete koje zna i da ih je usklađivao sa zvucima muzike koju je sigurno osetio na pravi način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)