Zanimljivosti

KRENULA JE DA JEDE SVOJU RUKU, A SUPRUG JE BIO POTPUNO IZBEZUMLJEN! Vrisnuo je od šoka i potrčao da "spasava decu"! (VIDEO)

Ovaj snimak sakupio je 5,3 miliona pregleda i to s dobrim razlogom.

17.04.2023 19:01

KRENULA JE DA JEDE SVOJU RUKU, A SUPRUG JE BIO POTPUNO IZBEZUMLJEN! Vrisnuo je od šoka i potrčao da "spasava decu"! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kristy.sarah

Poznata Tiktokerka Kristi Sara svakodnevno na toj društvenoj mreži pokazuje da njoj u braku sa suprugom nikada nije dosadno. Naime, iako se oboje trude da jednako zabave jedno drugo, čini se da njoj to ide mnogo lakše od ruke. Tako nikako zanemarljiv broj video-snimaka u kojima ona priređuje iznenađenja i pravu zabavu svom mužu, međutim, jedan od poslednjih ga je dobro prestravio. 

Printscreen/TikTok/kristy.sarah

Žena je počela da jede ruku što je zaprepastilo njenog muža

Naime, Kristi je htela da uplaši muža da ima kanibalske pretenzije, pa je odlučila da pred njim počne da jede sopstvenu ruku koju je prethodno kamuflirala kolačem. Slatkiš je, naime, uspela da umetne u rukav i legne u krevet, a nedugo zatim je zatražila od muža čašu vode da bi joj je on doneo i pridružio joj se u gledanju TV-a u krevetu.

Nakon što je na ekranu išla vest o nekakvom nasilju on je uzviknuo: "Devojko, šta to gledaš?"

Ona mu je hladno odgovorila kao iz topa.

- To je dokumentarac o hanibalizmu i interesantan je - rekla je ona oduševljeno.

Nakon što je isprva bio zaprepašćen, muž je nakon izvesnog vremena počeo da se smeje, a ona je krenula sa analizom emisije rekavši da se pita kako to zapravo izgleda. Nakon što joj je muž sugerisao da ne misli kako je ljudsko meso "ukusno" žena je počela da jede sopstvenu ruku, odnosno kamuflirani kolač. On ju je najpre u šoku pogledao, a zatim je kriknuo. 

- Kristi! Pa ti si kanibal! O, deco, dođite brzo! - počeo je da viče čovek vrišteći i smejući se.

@kristy.sarah the way he went into survival mode 😂 #realisticcake ♬ original sound - Kristy Sarah

U jednom trenutku je istrčao iz sobe, a nakon što se vratio kod nje šokirano je gledao i nije mu bilo jasno o čemu je reč. Ona mu je na kraju priznala kako je u pitanju kolač, pa ga je i on zagrizao, čemu su se oboje dobro nasmejali. 

Snimak je pokupio 5,3 miliona pregleda i prilično je nasmejao Tiktokere.

- Na kraju svega mislio je na decu! -

- Genijalno! -

- Potrčao je da sačuva decu -

- Želim da budem poput nje kad se udam -

- O, Bože moj, stomak ne može prestati da se smeje - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokere je oduševila ideja mlade žene, a više od toga im je bilo smešno kako je reagovao čovek dozivajući decu kako bi ih zaštitito. Neki su komentarisali da misle kako je on znao za podvalu jer su mu smeh i reakcije gotovo uvek isti. 

Inače, Saru na TikToku prati 11,4 miliona korisnika i njeni šaljivi sadržaji su na visini profesionalnih gluma što joj svakodnevno mnogi potvrđuju. Neki od njenih pregleda broje više od 150 miliona klikova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)