Roditeljstvo

OVA LEPOTICA UŽIVA SA SUPRUGOM SVE DOK NE PADNE MRAK: "Tada nastaje haos i tako je već 2 godine"!

Kloi Šepanovski (24), australijska influenserka i manekenka, otkrila je pratiocima na društvenim mrežama pomalo "mračnu" tajnu iz svoje intime.

10.06.2023 21:01

OVA LEPOTICA UŽIVA SA SUPRUGOM SVE DOK NE PADNE MRAK: "Tada nastaje haos i tako je već 2 godine"!
Printscreen Instagram/chloeszep

Kloi Šepanovski (24) ima dvojicu sinova, Artija (2) i devetomesečnog Sanija. Sa suprugom Mičem u braku je punih osam godina. Kako je objasnila ta plavokosa lepotica, bez obzira na to što se ona i suprug neizmerno vole, nijedan brak, pa ni njihov, nije savršen. Njihova ljubav cveta sve dok ne padne mrak, a onda nastaje haos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHLOE SZEP (@chloeszep)

Influenserka i australijska manekenka, koju na Instagramu prati 609.000 ljudi, otkrila je da njen suprug, prema sopstvenoj želji, spava na kaču, a iz bračnog kreveta su ga "proterala" deca.

- Roditeljstvo je prepuno izazova. Preko dana je sve super, volimo se uživamo s decom... Kad padne mrak nastaje haos, svađamo se, mirimo i najčešće se sve završi Mičovim odlaskom na kauč u dnevni boravak. Iz našeg bračnog kreveta izbacili su ga naši sinovi. Stariji ne želi da ide iz našeg kreveta, mlađi zaspi u krevecu, ali tokom noći se rasplače, pa i njega prebacim u bračni krevet. Onda se obavezno posvađam s mužem koji pokupi svoje stvari, odnosno jastuk i prekrivač, i ode. Kako je rekao, ne može da spava kao labrador, zato mu je lepše na kauču u dnevnoj sobi - ispričala je ta lepotica.

Na pitanje pratilaca kako usklađuju porodične obaveza sa intimnim životom, ona se nasmejala.

- Žongliramo između dece i nas. Super je kad uhvatimo tokom noći kad deca spavaju neki trenutak samo na nas. Najviše volim kad se zajedno opuštamo u kadi ili gledamo omiljenu emisiju - dodala je Kloi.

Prema njenim rečima, roditeljstvno je divlja vožnja, ali je imala sreće što ima sjajnog partnera kao što je Mič, koji je u potpunosti podržava i razume.

Njena priča pokrenula je brojne komentare. 

- Lepa porodica, dečaci su preslatki - 

- Zaista je nezgodno kad su deca mala, nemaš ni minut vremena za sebe. Kad malo poodrastu biće bolje, pa ćete Mič i ti imati više vremena za sebe - 

- I ja sam mama, mislim da nisam ni spavala barem pet godina dok mi sin nije porastao. Sad čekam drugo dete i već sam se pripremila na to da opet nema spavanja. Ali, kad ujutru vidim osmeh svog sina sve zaboravim - bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)