Moda

DA LI JE MOGUĆE DA JE U OVOME DOŠLA NA VENČANJE? Žena otkrila gde je kupila haljinu za svadbu i prenerazila ljude, cena je tek šokantna! (FOTO)

Sara Ročford (37) otkrila je kako su tekle njene pripreme za veselje porodičnih prijatelja i tako izazvala mnogobrojne reakcije.

17.06.2023 17:01

DA LI JE MOGUĆE DA JE U OVOME DOŠLA NA VENČANJE? Žena otkrila gde je kupila haljinu za svadbu i prenerazila ljude, cena je tek šokantna! (FOTO)
Printscreen Facebook/Sara Rochford

Britanka Sara Ročford (37) imala je problem da pronađe adekvatnu haljinu za venčanje porodičnih prijatelja. Sedam meseci ranije ona se porodila sa drugim detetom, pa je još mučila muku s viškom kilograma. 

Obilazeći prodavnice bila je razočarana jer koju god haljinu da je probala nije joj dobro stajala. Lutajući tržnim centrom ušla je u prodavnicu donjeg veša i ostala kao ukopana.

Samo 24 evra

Prema Sarinim rečima, na vešalici je stajala savršena, svilena cvetna haljina. Prišla je i prstima prešla preko materijala i oduševila se. Odlučila je da je proba i kad je izašla iz kabine bila je zadivljena sopstvenim odrazom u ogledalu. Haljina joj je savršeno stajala, pokrivala je kritična mesta, a uz to je nežno padala niz njeno telo naglašavaju bujno poprsje.

- Uhvatila sam se za etiketu i bila prijatno iznenađena kad sam videla da košta samo 24 evra. Sve prethodne haljine koje sam gledala i isprobavala koštale su najmanje 100 evra, a nisu bile ni blizu ovako lepe. Postojao je samo jedan veliki problem - to nije bila haljina već svilena spavaćica - ispričala je Sara.

Kako je dodala, dugo se premišljala šta da radi i na kraju je prelomila.

- Kupila sam ovu i još jednu spavaćicu s leopard printom. Toliko su lepe da je jednostavno prava šteta nositi ih samo u krevetu za spavanje. Vesela, letnja cvetna haljina toliko je udobna za nošenje. Ne lepi se za telo, oduševljena sam. Obukla sam je za svadbu prijatelja i uparila je s pink sandalama, tašnom i ukrasnom trakom za kosu. Bilo je savršeno - dodala je ona.

Pohvale na mrežama 

Kako je ispričala Sara, niko od gostiju na svadbi, pa ni njen muž nije provalio da nosi spavaćicu.

- Pitala sam nekoliko prijateljica kako im se dopada haljina i bile su oduševljene. Nisu imale pojma da je u pitanju spavaćica, niti sam se ja osećala jeftino, naprotiv. Haljina ima prelepe cvetove i laka je za kombinovanje. Kupila sam još jednu i jedva čekam da je obučem za večernji izlazak - rekla je Sara.

Kako je istakla, to je bila jedna od njenih najboljih kupovina u životu. Apelovala je i na druge žene da imaju samopouzdanja da ponesu spavaćice na ulici.

Usledili su brojni komentari na njen post na Fejsbuku.

- Ovo je sjajno! Nikad ne bih pomislila da je u pitanju spavaćica. Izgledaš kao milion dolara - 

- Da li je moguće da si na svadbu otišla u spavaćici? -  

- O, moj bože! Moram i ja što pre da odem u prodavnicu donjeg rublja, nisam ni slutila da tamo mogu da se kupe ovako lepi, a jeftini komadi - 

- Da li je moguće da je ovo spavaćica? Izgleda fantastično, zaista bi bila šteta da se nosi samo noću za spavanje. Svaka čast na hrabrosti i inovativnosti - bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)