Moda

EMILI RATAJKOVSKI NOSI SAVRŠENE LETNJE FARMERKE: Gde god da se pojavite u njima, bićete zvezda! (FOTO)

Poznata manekenka je na Menhetnu prošetala u najjednostavnijem, ali najupečatljivijem autfitu s kojim nema greške.

19.06.2023 19:30

EMILI RATAJKOVSKI NOSI SAVRŠENE LETNJE FARMERKE: Gde god da se pojavite u njima, bićete zvezda! (FOTO)
Tanjug/AP

Sada kada je leto konačno stiglo, ako se mučite sa pitanjem šta obući, dozvolite nam da vam predstavimo jednu od najsigurnijih kombinacija sa kojom nikada ne možete da pogrešite: savršene farmerke i lepa bluza. Ako imate problema sa stilizovanjem te skromne kombinacije za toplije mesece, predstavljamo vam osobu koja je uvek reper za dobar ukus. 

Prilikom šetnje po Vest Vilidžu u Njujorku, manekenka Emili Ratajkovski nosila je majicu iz najnovije kolekcije brenda Realisation Par, inspirisane Elvisom Prislijem. Uz nju je nosila par opuštenih farmerki niskog struka i jednostavne bele Adidas Samba patike, dokazavši da je ta kombinacija savršena za neformalna letnja druženja.

To nije jedini put kada je Emili zagovarala tu jednostavnu kombinaciju. Tokom proslave svog rođendana na Menhetnu ranije ovog meseca, takođe je nosila jednostavan beli top bez naramenica uz pantalone sa prugicama niskog struka.

Kombinacije farmerki i lepih bluza nisu jedini način na koji je Emili u poslednje vreme ostavila dobar modni utisak. Ranije ovog leta nosila je suknju prozirnog materijala niskog struka koja je išla uz istovetan top, dok je sve upotpunila čizmama iznad kolena i ogrlicom s velikim priveskom.

Dakle, ako tražite jednostavan i stilizovan izgled za leto, razmislite o neuništivoj kombinaciji farmerki i lepe bluze. Bez obzira na to da li se radi o šetnji ili proslavi rođendana, ta kombinacija je savršena za različite društvene događaje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)