Moda

POJAVILA SE U PRELEPOJ HALJINI NASRED ULICE, A ONDA JE NEŠTO POČELO DA SE POMERA U PLATNU: Prolaznici u neverici gledali šta se dešava (VIDEO)

Da li biste nosili ovakav komad odeće?

08.07.2023 12:01

POJAVILA SE U PRELEPOJ HALJINI NASRED ULICE, A ONDA JE NEŠTO POČELO DA SE POMERA U PLATNU: Prolaznici u neverici gledali šta se dešava (VIDEO)
Printscreen/TikTok/laurashae.official

Modni događaji i nedelje mode su tu da nam predstave najnovije trendove za narednu sezonu. Na takvim dešavanjima često zapazimo haljinu koja nas potpuno osvoji i koju želimo samo za sebe. U skladu sa ukusom koji negujemo svakoj od nas će se nešto drugo dopasti, međutim, neke haljine su apsolutni hit među svim damama.

Printscreen/TikTok/laurashae.official

Žena se pojavila u interesantnoj plavoj haljini za kou isprva niko nije znao šta se krije

Ništa manje važna činjenica je da na modnim revijama nekada vidimo potpune promašaje i bizarne modele odeće, čiji smisao ne shvatamo ali nam posebno privuče pažnju. Jedan takav model haljine privukao je veliku pažnju na pariskom šou dizajnera Žan Pol Gotje gde se žena pojavila u neobičnoj haljini koja se pomera.

Sredovečna žena je mamila radoznale poglede okupljenih noseći na sebi svilenu plavu haljinu koja je u gornjem delu bila ukrašena velikim cvetovima koji su se pomerali i otvarali. Fascinirajuća haljina je ostavila mnoge bez teksta a mnogi su prokomentarisali kako ovakva moda podiže lestvicu naviše u industriji,

- Sviđa mi se kako se ona oseća ponosno i način na koji se smeje. Ta odeća ti može dati moć, tako da obuci je -

- Vau! -

- Ikonski- 

- Ovo je neverovatno i tako kul. Volela bih da imam tu haljinu -

- Moda na višem nivou, volim to da vidim - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri nisu znali čijih je ruku delo ova neobična haljina, međutim u jednom su se složili da je izuzetno skupa. Žene su rekle kako ovakve autentične haljine daju posebnu moć i samopouzdanje ženi, naročito kada ona to zna da nosi. Drugi su se složili da bez obzira što je u pitanju sredovečna žena, haljina ističe ženstvenost i eleganciju koliko god da dama ima godina.

Okupljeni su oduševljeno posmatrali ovo remek delo na nepoznatoj ženi, dok je ona strpljivo pozirala fotografima koji su je okupirali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)