Zanimljivosti

NEZGODA LEPOTICE U MINIJATURNOM BIKINIJU O KOJOJ BRUJI SVET: Atraktivna manekenka je šetala pistom sa osmehom na licu a onda je samo pala kao pokošena (VIDEO)

Pretpostavka je da je na tom mestu bila voda zbog čega se devojka okliznula iako je bila bosa.

14.07.2023 20:00

NEZGODA LEPOTICE U MINIJATURNOM BIKINIJU O KOJOJ BRUJI SVET: Atraktivna manekenka je šetala pistom sa osmehom na licu a onda je samo pala kao pokošena (VIDEO)
Printscreen/TikTok/nazeka_videos

Svakome se dešava da se saplete o nešto ili zapne na stepenicama, čak i da padne što je jedna od onih neprijatnih nezgoda posebno ukoliko se to dogodi na ulici. Međutim, pad na pisti je mnogo više od neprijatnosti i noćna mora svake manekenke. 

Upravo to se dogodilo jednoj tamnoputoj lepotici koja je šetala pistom i kupaćem kostimu. Na sreću, iako je mogla ozbiljno da se povredi ova manekenka je prošla bez preloma ali je verovatno je zadobila neku modricu.

Printscreen/TikTok/nazeka_videos

Maneknka je šetala sa velikim samopouzdanjem na pisti ne sluteći šta će uslediti kasnije

 

U snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se atraktivna lepotica koja uz široki osmeh šeta pistom na jednoj modnoj reviji, reklamirajući atraktivan bikini. Muškarci su uzdisali gledajući njeni izvajano telo u minijaturnom kupaćem kad je ona krenula da vraća na pisti. 

U trenutku je izgubila ravnotežu, iako je na pisti bila bosa a ne u visokim potpeticama, i bukvalno je pala kao pokošena po pisti. Pretostavka je da je na tom mesti bilo vode i da se jednostavno okliznula na vlažan deo piste.

Devojka je pala bočno a u prvom planu bila je njena izvajana pozadina u minijatunom bikiniju. Manekenka se brzo pribrala i odmah ustala pokazujući da se nije povredila.

Ovaj snimak je pregledan preko 10 miliona puta, a usledili su brojni komentari. 

- Nadam se da je okej.

- Nisam se samo jednom nasmejao. Ok nasmejao sam se 10 puta.

- O neee....to je bilo tako bolno.

- Šou mora da se nastavi..

- Tako mi je žao, nadam se da devojka dobro - komentarisali su korisnici mreže.

Iako je mnogim u fokusu bio pad devojke, bilo je i onih koji su primetili da se ponela potpuno profesionalno i na visini zadatka. 

Bilo je i onih koji su zbijali šale na njen račun govoreći da "to nije bilo u planu" i da treba "biti fokusiran", ovakve nezgode svakako niko ne može predvideti i ne izgledaju nimalo naivne.

Mnogi su se složili da se ovakve situacje mogu dogoditi svakome ali da je najbitnije da se nije ozbiljnije povredila i da je zadržala osmeh uprkos vrlo nezgodnom padu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)