Zanimljivosti

IZA ORMARIĆA U KUPATILU PRONAŠLA JE TAJNU SOBU: Ono što se u njoj krilo uznemirilo je čak i njene pse, jedna poruka na zidu krije misteriju (VIDEO)

Da li i vaš dom krije ovakve prostorije?

02.11.2023 17:02

IZA ORMARIĆA U KUPATILU PRONAŠLA JE TAJNU SOBU: Ono što se u njoj krilo uznemirilo je čak i njene pse, jedna poruka na zidu krije misteriju (VIDEO)
tiktok/bigbrah1

Svako od nas zasigurno misli da poznaje svaki kutak svog doma, posebno ako godinama živi u njemu. Čini se da znamo svaka sitnica gde se nalazi. Da li je to zaista tako?

Iznenadili biste se kada biste čuli da naši stanovi i kuće kriju neke svoje tajne.Sa tim saznanjem se suočila i jedna tiktokerka. Naime, njeni psi su nanjušili tajnu koja se skrivala, ni više ni manje nego iza ormarića u kupatilu. Naizgled klasičan ormarić za držanje šminke ili drugih sredstava za ličnu higijenu zapravo je samo paravan za ono što se krije iza njega.

Naime, kada se odškrine ormarić i pomeri njegov zadnji deo, pruža se pogled ka celoj tajnoj prostoriji. Ono što je u njoj videla potpuno ju je iznenadilo.

 

 

Na zidovima su brojni otisci dečijih ruku urađeni temperama ili nekim drugim bojama za zid. Takođe, okačeni su i dečiji crteži na sve strane, ali i jedna poruka je ispisana koja je privukla posebnu pažnju. Natpis "Love shack", odnosno "Koliba ljubavi" bio je tema brojnih tiktokerka koji su gledali ovaj snimak.

 

 

Ovaj snimak prikupio je 1.5 miliona pregleda, a ljudi su komentarisali ovaj neobičan i tajnovit prizor. 

- Jeziv prizor.

- Koliba ljubavi i stopala?

- Ovo je bila ili prelepa dečija igraonica ili najstrašniji prizor ikada.

- Zamisli da vidiš ovo u svojoj kući - samo si neki od komentara ispod objavljenog snimka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)