Zanimljivosti

REZERVISALA JE SOBU U PRESTIŽNOM HOTELU: Kada je otvorila vrata ugledala je šok scenu, odmah je usledila reakcija radnika (VIDEO)

Kada je objavila snimak, usledili su brojni komentari koji su narušili kredibilitet smeštaja.

23.10.2023 15:51

REZERVISALA JE SOBU U PRESTIŽNOM HOTELU: Kada je otvorila vrata ugledala je šok scenu, odmah je usledila reakcija radnika (VIDEO)
shutterstock.com

Planiranje putovanja sa sobom uvek donosi dozu uzbuđenja, posebno ako smo na njega dugo čekali. Organizacija smeštaja, biranja destinacije, planiranje prevoza sve je ono što je bitno da detaljno isplaniramo pre nego što spakujemo kofere i uputimo se na put. 

Neretko se desi da nas na željenoj destinaciji ne sačeka ono što smo videli na sajtovima za rezervaciju i što smo platili. Razna su negativna iskustva, od loše organizovanog prevoza do loše usluge u hotelima. Međutim, ono što se jednoj tiktokerki desilo zaista je presedan.

Devojka je rezervisala smeštaj u Hilton Double Tree, a prizor koji ju je dočekao kad je otvorila vrata ostavio ju je u šoku. Naime, ona u snimku objašnjava kako je smeštaj rezervisao njen partner ali nije ni slutio da će on izgledati pomalo neuobičajeno. 

 

@_itspiedy This has to be a joke … a conference room? @hilton this is not what i booked. #fyp #whatisthis #iamoverit #exploremore #hilton #makeitmakesense ♬ original sound - the Princess

 

Kada su zakoračili u sobu imali su šta i da vide.Prvo na šta su naleteli bio je veliki sto okružen brojnim stolicama i bilo je jasno da je reč o prostoriji za sastanke. Tek iz ove sobe ulazi se u prostoriju koja je spavaća soba sa velikim, bračnim krevetom. Uz krevet se nalazi i malo kupatilo.

 - Ovo mora biti šala... soba za sastanke? Ovo nije ono što sam rezervisala,” napisala je  tiktokerka uz video koji je prikupio 262.600 pregleda.

Komentari ispod snimka su se samo nizali i broje nekoliko stotina. Ljudi su šokirani prozirom koji su videli i time da je neki hotel uopšte napravio ovakvu prostoriju.

U sledećem snimku koji je objavila snimila je posteljinu koju namešta na velikom konferencijskom stolu i na njega leže da spava. 

- Pa ovo je neverovatno.

- Zaista je smešno, ali sam sigurna da vama nije bilo.

- Čemu inače služe ovakve prostorije?

- Da se opustite posle sastanka, dabome - samo su neki od komentara koji su se nizali.

 

@_itspiedy After going viral - @hilton did finally put me in the room that i actually booked 😂 I am headed home now though 😂✌🏽 All in all- the first room made me chuckle 😂 #playtime #daytrip #hiltonhonors #fyp #storytime #storyupdate #hereforagoodtimenotalongtime #foreverandevans #bridalshower ♬ How We Roll - Ciara & Chris Brown

 

Ovaj video je postao viralan, što je nateralo nadležne iz hotela da tiktokerki i njenom partneru odmah nađu zamensku sobu koja je delovala uobičajeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)