Zanimljivosti

NARUČILE SU PASTU, A KADA JE STIGAO RAČUN UMALO IM NIJE POZLILO: Sestre su brzu hranu platile 500 evra ali i otkrile prevaru kojom se služi restoran (VIDEO)

Zabava na brodu obila im se o glavu.

27.09.2023 19:15

NARUČILE SU PASTU, A KADA JE STIGAO RAČUN UMALO IM NIJE POZLILO: Sestre su brzu hranu platile 500 evra ali i otkrile prevaru kojom se služi restoran (VIDEO)
tiktok/thetraveltwins

Sestre bliznakinje iz Viskonsina doživele su prevaru života kada su bile prevarene da plate više od 500 evra za jelo veličine škampa od testenine od jastoga dok su bile na odmoru na jugu Francuske.

Influenseri su podelili su svoje zamerke u nedelju na TikTok-u sa jednostavnim natpisom: „Živiš i učiš“. Par, zajedno sa nekim prijateljima sa koledža, bili su na brodu kada se njihova narudžbina hrane izgubila u prevodu.

- Postojao je čamac restorana koji se vozio okolo i prodavao hranu. Zapravo nismo hteli ništa da naručimo jer smo doneli grickalice, a onda pomislili da možemo da podelimo picu. Ali bio je 1. septembar, a oni su prestali da prodaju picu dan ranije, jer se turistička sezona bližila kraju - rekla je jedna od sestara za Njuzvik.

Prijatelj je  predložio da podelimo testeninu na moru.

- Rekle smo sigurno, zašto ne, pod pretpostavkom da bi to bila testenina normalne cene - dodala je jedna od sestara.

- Vozač čamca je rekao: „Vraćamo se za sat vremena“, a kada su se vratili sa testeninom, insistirali su da je platimo. Situacija je bila toliko apsurdna da je čak i meštanin stao u odbranu manje upućenih Amerikanaca. „Kapetan [čamca] je bio Francuz i raspravljao se sa vlasnikom restorana što nam je toliko naplatio -  otkrila je jedna od bliznakinja.

Na kraju, prijatelj je odlučio da plati račun kako bi izbegao međunarodni incident. 

- Svi ste opljačkani.

- Mogli ste unapred da pitate za cenu? - pitali su ih tiktokeri u komentarima.

 

- Naučili smo tu lekciju na veoma težak način. Ne tako lepa situacija nedaleko od Nice jedna je od mnogih nedavnih turističkih prevara u Evropi. Ozloglašeni restoran na Mikonosu poznat po obmanjivanju stranaca, nedavno je paru iz Montane naplatio oko 800 dolara za lagane grickalice i koktel. Zvaničnici u Grčkoj su takođe upozorili da barovi u Kavosu recikliraju stara, nedovršena pića novim kupcima - poručuli su influenseri nakon ovog nemilog iskustva.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)