Zanimljivosti

ZAKORAČIO JE NA BINU I DOČEKAO SE NA POD: Ono što je potom uradio mnoge je ostavilo bez daha! (VIDEO)

Važno je snaći se u svakoj situaciji i neprijatan trenutak pretvoriti u svoj "šou".

01.11.2023 13:03

ZAKORAČIO JE NA BINU I DOČEKAO SE NA POD: Ono što je potom uradio mnoge je ostavilo bez daha! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/norwaygirl_41

Svečanosti i dodele nagrada su posebno očekivani događaji na kojima će mnogi zablistati i gde će im biti odato priznanje pred brojnom publikom. Za takve prijeme se dugo spremaju, obilazeći radnje kako bi kupili najlepše odelo ili haljinu. Ipak, ono najvažnije bez čega će i najluksuznija i najlepša odeća izgledati obično je samopouzdanje.

Ukoliko ga nemate, nećete biti ni primećeni, niti upadljivi. Energija je ono što svakoga od nas izdvaja od gomile, samo je važno iskoristiti je na pravi način. Nekada stvari ne idu u našu korist koliko god delovali samopouzdano, međutim u tom slučaju je važno improvizovati i snaći se.

shutterstock.com

Samopouzdanje u kombinaciji sa dobrim izgledom je ono što će vas od druge izdvojiti

 

Jedan momak, koji je na sportskom događaju odnosno proslavi trebalo da dobije medalju pojavio se poput mnogih u prelepom odelu, sigurno zakoračivši na binu. Međutim, sapleo se i doveo sebe na trenutak u vrlo neprijanu situaciju - pao je na pod. Iako je većina očekivala da će posle tog peha pocrveneti, preznojiti se i oboriti pogled, to nije bio slučaj. Desila se potpuno neverovatna stvar, a momak je iskoristio to što je na podu da napravi nekoliko sklekova i pokaže veštine kalistenike, bacajući se po podu u položaju pauka. Kada je to odradio, ustao je i samouvereno dotrčao do supervizora i moderatora koji su mu uz osmeh i oduševljenje uručili medalju.

I dok su neki komentarisali kako je ovo bila neprijatna situacija koja se ne može kontrolisati, drugi su procenili da je momak ovo sam iscenirao.

- Pao je dole sa ciljem, da pokaže svoje veštine! Jednostavno!

- Ovo je odličan primer kako ne treba izgubiti nadu kada posrnemo.

- Pametan, mlad čovek... Odlično je to uradio!

 

 

- Klinac je nezaustavljiv!

- On je u sekundi pretvorio smeh u divljenje!

- Tako se upravlja samopouzdanjem - bili su neki od komentara.

Iako je verovatno ovo bila "poslastica" za mnoge da se u publici nasmeju, mladić je u sekundi preokrenuo sve u svoju korist, pokazavši kako se dobro nosi i sa neprijatnim situacijama. Mnogi su komentarisali da ovo ne može svako i da bi mladi trebalo da rade na samopouzdanju kako bi i mnoge loše situacije pretvorili u dobre.

Takođe, većina je bila oduševljena njegovim umećem i veštinama kalistenike, fitnes treninga koji koristi gravitaciju i težinu tela kao izvor otpora. Tu spadaju zgibovi, sklekovi, mountain klajmberi i mnogi složeniji oblici poput vežbi koje se izvode na vratilu, penjući se "u vazduhu" sopstvenom težinom tela. Mnogi su ovaj primer dečaka okarakterisali kao odličnu lekciju kako se nositi sa nekom teškom ili neprijatnom situacijom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)