Zanimljivosti

MUŠKARAC JE DOBIO NEOBIČAN ZADATAK: Žene zanemele kad su videle šta radi ovaj čovek, svi se pitaju kako mu je to pošlo za rukom!(VIDEO)

Video snimak koji je objavio na društvenim mrežama izazvao je veliku pažnju.

02.11.2023 10:00

MUŠKARAC JE DOBIO NEOBIČAN ZADATAK: Žene zanemele kad su videle šta radi ovaj čovek, svi se pitaju kako mu je to pošlo za rukom!(VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@chrisw447

Nošenje visokih potpetica zahteva veštinu, a kokiko je teško svaki dan nositi štikle reći će vam gotovo svaka žena. Pa ipak devojke ne mogu da zamisle pojavljivnje na nekom svečanom događaju bez cipela sa visokim potpeticama. Mnogi muškarci ističu da nikad ni u najluđim snopvima ne bi pristali na ovako nešto. Međutim, Tiktoker Kris Olsen dobio je neobičan zadatak i to da isproba izdržljivost ženske obuće tačnije visokih štikli. 

Shutterstock

Uprkos tome što su često neudobne, obuća sa visokom potpeticom je ženama omiljena

Na snimku koji je objavio na ovoj društvenoj mreži Kris je isprobao izdržljivost tri para ženskih štikli. Prvo se opredelio za srebrne sandale sa tankom visokom potpeticom i navukao ih je bez problema. Međutim, ono što je usledilo je ostavilo mnoge u šoku i neverici. Žene su bile posebno iznenađene, videvši Olsena kako u više navrata skače u tim štiklama.

Ne samo da je skakao visoko i dočekivao se na njima na pod, muškarac je testrao potpetice i na druge načine. vežbao je u štiklama na steperu, skakao, trčao jednom rečju činio sve ono što suštinski ne treba raditi u štiklama. Istu stvar je uradio sa još dva para cipela salonkama i još jednim parom crnih sandala koje su imale vrtoglavu potpeticu.

Žene su zanemele gledajući šta on radi u visokim štiklama jer dobro znaju da čak i sedenje u cipelama sa ovakvim potrepšticama može biti bolno a kamali toliko skakanje. 

Snimak je sakupio 2,1 milion sviđanja a usledili su i brojni komentari. 

- Ja ne mogu ni da stojim u potpeticama a kamoli ovako da skačem.

- Veoma si talentovan.

- Zar ti nije bolno skakanje u njima toliko puta?

@chris THAT LAST PAIR WAS THE HIGHEST HEEL YET ib: @Kristy Sarah #heels #asmr #testingheels #louboutin ♬ original sound - Chris Olsen

- Dizajneri ovih cipela bi trebalo da te angažuju da ih reklamiraš za izdržljivost njihove obuće.

-  Ne mogu da prestanem da mislim šta bi se dogodilo da se štikle slome - bili su neki od komentara.

Mnoge žene su priznale kako im nije bilo dobro dok su gledale ovaj snimak. Većina je Krisu odala priznanje za hrabrost za izvođenje vratolomija na ovakvim potpeticama kao i za izdržljivost. 

Jedna Tiktokerka je rekla kako je očigledno da su potpetice izdržljive ali da bi trebalo pomenuti da je momak u sjajnoj formi i da su snaga njegovih nogu i generalno balans koji je održavao, impresivni.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)