Zanimljivosti

VIDELA JE GRUPU DEVOJČICA KOJE SU SVE NOSILE PINK GARDEROBU: "Doviknula sam im "Ćao, Barbi, tek kasnije sam shvatila zbog čega su tako obučene, htela sam da me zemlja proguta!" (VIDEO)

Megan Mekarti je Tiktokerka koja je nedavno doživela veliku neprijatnost zbog nepromišljnosti.

01.11.2023 19:00

VIDELA JE GRUPU DEVOJČICA KOJE SU SVE NOSILE PINK GARDEROBU: "Doviknula sam im "Ćao, Barbi, tek kasnije sam shvatila zbog čega su tako obučene, htela sam da me zemlja proguta!" (VIDEO)
Instagram-meghanwmccarthy

Megan Mekarti je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati neverovatnih četiri miliona ljudi, dok je na Instagramu prati više od pola milona. Influenserka često objavljuje sadržaje iz privatnog života, a njen piskavi glasić nalik dečijem je mnogim njenim pratiocima veoma simpatičan. Iako izgleda prilično mladoliko, što zbog glasa, što zbog samog izgleda, Megan je nedavno stala na ludi kamen i uveliko je u braku.

Ova dama je nedavno podelila neprijatnost koja joj se desila, a koja je, prema njenim rečima, nadmašila sve ostale. Ona je išla sa ocem u porodičnu posetu kada je na putu naišla na grupu od 15 do 20 devojčica koje su sve bile obučene u pink boju. Megan je spustila staklo na automobilu kako bi im dobiklnula “Ćao, Barbi!”, ali odgovora nije bilo.

 

- Sedela sam na zadnjem sedištu očevog automobila kada smo prošli pored velike grupe devojčica. Sve su bile obučene u pink-roze boju, kao i njihove mame. Pretpostavila sam da je u pitanju tematski rođendan ili organizovan odlazak na gledanje Barbi filma. Takođe sam pretpostavila da su se sve maskirale u Barbi zbog Noći veštica. Spustila sam prozor kako bih im doviknula “Ćao, Barbi”. Odgovora nije bilo, pa sam im to doviklnula još bar dva puta. Čudno mi je bilo što od svih njih nijedna nije otpozdravila. Međutim, kada sam prišla automobilom skroz blizu njih, videla sam da sve one nose bedževe u znak podizanja svesti na rak dojke. Htela sam u zemlju da propadnem od blama - odgovorila je Tiktokerka, a o njoj je pisao i San.

Megan je u snimku dodala da ukoliko ovo gleda neka od žena ili devojčica koje je nedavno presrela na putu, da se iskreno izvinjava zbog toga “što je ispala idiot”. 

Snimak je na njenom Tik-tok nalogu pregledan 12.000 puta i dobio je na hiljade sviđanja.

- Užas, to se i meni skorije desilo.

- Iako su bile pod parolom borbe protiv raka dojke i film Barbi je motivišući, nije to toliki blam.

- Otkud si mogla znati, svako bi mogao pomisliti slično.

- Ovo je definitivno nešto što bih ja uradila!

- Tvoj glas je neverovatan!

- Svima je to zvučilo simpatično, budi bez brige.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)