Zanimljivosti

PLJUNUO JE U LICE DEVOJCI NE SLUTEĆI KAKAV PAKAO GA ČEKA: Njena osveta bila je surova, 15 godina mu je zagorčavala život na svakom koraku! (FOTO+VIDEO)

Linda nije mogla da pređe preko poniženja, a tek nedavno je priznala šta mu je sve radila.

22.10.2023 12:00

PLJUNUO JE U LICE DEVOJCI NE SLUTEĆI KAKAV PAKAO GA ČEKA: Njena osveta bila je surova, 15 godina mu je zagorčavala život na svakom koraku! (FOTO+VIDEO)
Instagram-lindasolleyhurd

Linda Soli Hrd je Amerikanka koja je 15 godina provele sveteći se jednom muškarcu. Naime, tokom studija ona je doživela veliku neprijatnost od strane tog momka. Linda je sa prijateljicom bila na koncertu kada je njena drugarica sasvim slučajno udarila u prednje sedište gde je sedeo ovaj muškarac i prosula piće po njemu. Iako je prijateljica počela da se uzvinjava on ih je počastio bujicom pogrdnih reči, da bi je na kraju pljunuo u lice.

- On nije ni pokušao da sasluša izvinjenje moje prijateljice, nazvao ju je "glupom, debelom, kučkom" i pljunuo posred lica. To je bilo nečuveneo, počela sam da se svađam sa njim, ali me je ućutkao i nazvao "ružnom kučkom". Moja drugarica se brisala u toaletu i plakala i rešila sam da pokušam da mu upropastim život koliko god mogu - započnje priču ova žena, a o tome je pisao i Dejli star.

Instagram-lindasolleyhurd

Rešila da se sveti zbog drugarice

Linda je tog momka pronašla na Fejsbuku i videla je njergova interesovanja i to joj je dalo ideju za osvetu. Pronašla je serije koje voli i napravila je ono što niko ne voli. 

- Niko ne voli kad mu se prepričavaju epizode koje još nije gledao a ja sam uradila baš to. Iskopala sam svuda po internetu sadržaje narednih epizoda i slala mu sa lažnih Fejsbuk profila! Jedno vreme sam ga čak zaboravila, ali onda sam videla da studira Političke nauke kao i ja. Jednom je držao video predavanje i na uglu njegovog laptopa videla sam korisničko ime za nalog na Reditu. Čim sam došla kući ušla sam tu i imala sam svašta da vidim - nastavila je ona da objašnjava u snimku koji je objavila na Tik-toku.

Ispostavilo se da se taj muškarac verio sa jednom njenom poznanicom za koju je mislila da je divna i da ne zaslužuje takvog slabića koji vređa i pljuje u lice žene.

- Njegova verenica je bila sam anđeo. Kada sam ušla na njegov nalog na Reditu videla sam da je tamo pisao mnoge ružne stvari o njoj. Čak i da nije on u pitanju, žena koja će se udati za njega zaslužuje da zna šta piše o njoj. Sa lažnog profila sam joj poslala celu prepisku. Čula sam da ga je zbog svega toga ostavila i raskinula veridbu. Skorije sam pronašla njen nalog na Fejsbuku, srećno je udata i ima dvoje divne dece, a šta li radi onaj ludak koji mi je pljunuo drugaricu sam Bog zna, uhodila sam ga 15 godina - objasnila je ona.

Instagram-lindasolleyhurd

Linda je objasnila sve na Tik-toku

Snimak na Tik-toku je pregledan blizu pet milona puta, ima 745.000 sviđanja i dobio je više od 9.000 komentara.

- Ni ti ni tvoja prijateljica niste zaslužile to od tog momka, ali tvoje kasnije ponašanje je definicija psihopate koji uhodi ljude.

- Toliko mnogo energije si godinama trošila samo da bi povredila nekog.

- To je pravi prijatelj, ma šta radila, ja ti se divim!

- Uhoditi ikoga iz bilo kog razloga je bizarno i pogrešno!

- Neverovatna priča, kao scenario za film! b ili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)