Moda

NIJE MOGLA DA ODOLI OVIM ČIZMAMA, ALI JE RAZOČARANJE STIGLO VRLO BRZO: Kada ih je izula i pogledala u svoje noge, prizor je bio zabrinjavajući (VIDEO)

Ovakvo nešto nije mogla ni da sluti da će joj se desiti.

20.10.2023 10:00

NIJE MOGLA DA ODOLI OVIM ČIZMAMA, ALI JE RAZOČARANJE STIGLO VRLO BRZO: Kada ih je izula i pogledala u svoje noge, prizor je bio zabrinjavajući (VIDEO)
Printscreen/TikTok/fridaplz1

Kupovina odeće ili obuće za većinu žena prava je terapija, a mnoge od nas će vam priznati kako ona može da ih oraspoloži u trenutku i popravi im dan. Obilazak radnji polovne robe za neke od nas je pravo uživanje, a nereteko dame kupuju i na ulici. Naravno, radi se o starim stvarima poput torbi i čizama koje su ostale autentične i nove uprkos svim izazovima i vremenu koje je prošlo.

Nije redak slučaj, naročito za male pare, da mnoge dame bez problema posegnu za nekim takvim komadom, želeći da budu drugačije. Međutim, retko koja razmišlja šta može očekivati od materijala i predmeta koji dugo stoje i imaju rok trajanja.

shutterstock.com

Čizme su neizostavne tokom jeseni

 

Jedna Tiktokerka je želela da podeli sa svima kako je izgledala njena kupovina čizama i ushićenje koje je bilo prisutno kada ih je probala. Međutim, to se nije baš slavno završilo i izgleda da stvari nisu bile onakve kakvim ih je videla. Nakon što ih je navukla i probala, bila je oduševljena, međutim, kad je želela da ih skine ostala je u potpunom šoku zbog onog što je videla.

Raspali materijal od postave unutar čizama se potpuno odlepio od njih i prilepio se za njene noge. Tiktokerka je pokazala kako je bukvalno "ljuštila" postavu sa svojih nogu dok je u rukama držala i pokazivala kožne braon čizme. Međutim, ljudi su bili šokirani time da devojka nije obukla čarape, zbog čega su joj zamerili, rekavši da je i to jedan od razloga što se suočila sa neprijatnom situacijom.

- Neobući čarape ispod čizama je ludo.

- Zar ne bi obuvanje čarapa rešilo ovaj problem?

 

- Jao devojko...i meni se desilo isto!

- Mislila sam da su moje užasne ali ovo...Isuse!

- Na kraju krajeva, iznutra su - bili su neki od komentara.

Mnogi su poručili devojci da izbegava pranje čizama i da ih jednostavno prebriše, jer je u pitanju star materijal koji se haba i koji je faktički istrošen, što rezultira na ovaj način. Drugi su joj poručili da je navlačenje kesa pre obuvanja čizama takođe dobro rešenje.

Devojka je ipak nekima odgovorila da je najbolje rešenje otići kod obućara koji će to da sredi i postavi čizme iznutra kako treba.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Mika

20.10.2023 10:54

Sve u svemu kad ih popravi vise ce je kostati nego da je kupila nove