Ispovesti

GODINAMA JE IGNORISALA DEČKA I PONIŽAVALA GA, A ONDA JE SVE DOŠLO NA NAPLATU: Ovu devojku stigla je karma kojoj se nije nadala, KRAJNJE BIZARNO!

Potraga za poslom jedne žene u Teksasu izazvala je ogromnu pažnju na TikToku i to s razlogom.

24.03.2023 18:01

GODINAMA JE IGNORISALA DEČKA I PONIŽAVALA GA, A ONDA JE SVE DOŠLO NA NAPLATU: Ovu devojku stigla je karma kojoj se nije nadala, KRAJNJE BIZARNO!
tiktok/ryliejouett

Potraga za poslom  jedne žene u Teksasu izazivala je neka neočekivana neprijatna osećanja. Rajli Žouet iz Ostina postala je poznata na TikToku jer je tvrdila da je čovek koga je pre šest godina zavaravala i obmanjivala kada joj se udvarao sada trebalo da intervjuiše za mesto bariste.

- Karma je najodvratnija kučka koja mi se vraća. Pre 6 godina, kada sam imala 19 godina, ugledala sam najfinijeg momka koji je imao najbolje namere prema meni i reci mi zašto je on osoba koja me intervjuiše za posao koji mi je očajnički potreban sutra -  napisala je devojka u video-snimku, koji je od objavljivanja imao više od 8,4 miliona pregleda.

tiktok/ryliejouett

Devojka je objavila svoju ispovest i podigla prašinu na internetu

Ovaj snimak je postao toliko popularan da je Rajlijeva dobila pozive i od medija za intervju. Tako je za Njujork post rekla da nije očekivala da će dobiti toliko pregleda ili toliko negativnih reakcija, što pripisuje snimku od šest sekundi koji je očigledno došao do, kako smatra, pogrešne publike. Naime, na osnovu analize videa, utvrđeno je da su 80 odsto gledalaca bili tinejdžeri.

Rajlijeva je snimila dva naknadna video-snimka kako bi se obratila svima koji su komentarisali njenu situaciju, navodeći u jednom da joj je bivši rekao da bi moglo biti "nezgodno" da je on intervjuiše. Ona je, s druge strane,  odbacila njegovu zabrinutost, rekavši da su se "jednom poljubili pre šest godina na sastanku", aludirajući na činjenicu da to nije značilo mnogo toga.

Dok je ta devojka tvrdila da su ona i misteriozni muškarac sada srećni u drugim vezama, ona je priznala da ga je ranije mamila i da je bio "opsednut" njom i "veoma uporan".

- Napravila sam video jer sam osećala da mnogi ljudi mogu da se osećaju loše nakon komentara na internetu koje mahom ostavljaju tinedjžeri, a da ne razmišljaju o posledicama nezrelosti i loših komunikacijskih veština - zaključila je Rajlijeva.

Mnogi su sugerisali da ne bi trebalo da razgovara javno o procesu intervjua ako želi da dobije posao.

- Dušice, to je posao bariste. Misliš li da me je briga? Za 9 dolara na sat plus napojnice? Budi ozbiljan sada. Nije da radim za kralja Ilona Maska. Ono što je zabrinjavajuće je to što je ovaj čovek Škorpija, tako da znam da se ljuti - besno je poručila Rajlijeva onima koji su je napali zbog njenih snimaka.

@ryliejouett Replying to @mmmmakenzie update part 1!!! a part two is comimg shortly🫡 #SeeHerGreatness #fypシ #karma #dating #ghosting #jobinterview ♬ original sound - Rylie Jouett

Drugi korisnici TikToka pomogli su joj da se pripremi za njen potencijalno nezgodan intervju.

- Samo se pobrinite da ne kažete da je jedna od vaših prednosti komunikacija - savetovao ju je jedan tiktoker, dok joj je drugi poručio da je sasvim u redu da proba da ga zavede na razgovoru.

Čak se i zvanični TikTok nalog oglasio: "Srećno sestro".

- Karma ili druga šansa? -

- Možda je Kupidon ipak upleo svoje prste u celokupnu situaciju - nizali su se još neki od komentara na njene objave na TikToku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)