Ispovesti

MUŠKARCI LOME NOGE KAKO BI IH ONA NEGOVALA: Jednim potezom ova medicinska sestra navela je jači pol na neverovatne stvari (VIDEO)

Valeri Kastro radi bolnici u Hjustonu i očigledno će imati pune ruke posla zbog svojih snimaka na Tiktoku.

23.03.2023 14:02

MUŠKARCI LOME NOGE KAKO BI IH ONA NEGOVALA: Jednim potezom ova medicinska sestra navela je jači pol na neverovatne stvari (VIDEO)
tiktok/valerieecastro

Medicinske sestre su veoma važan faktor u spašavanju ljudskih života. One rade veoma odgovoran posao koji zahteva višečasovne duple smene i konstantnu pažnju i odgovornost. Međutim, pored toga, one su decenijama unazad tiha patnja brojnih muškaraca širom sveta.

Gotovo da ne postoji pripadnik jačeg pola koji neće reći da u svojim erotskim fantazijama makar jednom nije razmišljao o dami ove profesije. To potvrđuje i što se u radnjama sa sadržajem za odrasle često mogu kupiti kostimi medicinskih sestrara, doduše malo erotizovani kao i to što u filmovima industrije za odrasle neretko možemo videti atraktivne lepotice upravo u belim mantilima.

tiktok/valerieecastro

Valeri je veom aktivna na društvenim mrežama

Jedna medicinska sestra iz Hjustona je pokazala da ove fantazije muškaraca još uvek ne prolaze te da je ona njihove tiha patnja. Valeri Kastro radi u jednoj bolnici i pored toga veoma je aktivna na Tiktoku i drugim društvenim mrežama. Ona objavljuje kratke video-snimke kako u uniformi tako i van nje a muškarci su potpuno izgubili glavu za njom. Tome svedoči i komentar jednog od njih koji joj je poručio da bi polomio nogu samo kako bi ga upravo ona negovala.

- Samo da se uverim da sam još uvek slatka medicinska sestra - rekla je Valeri u jednom od svojih snimaka a onda je nastala opšta bura u komentarima.

 

 

- Prelepa si-

- Nema potrebe da proveravaš, savršeno izgledaš-

- Slomio bih nogu samo da bi me ti negovala -

- Ti si ostvarenje svih mojih snova-

- Blago pacijentima koje ti neguješ-

- Želeo bih da te upoznam, nadam se da nemaš dečka-

- Izgledaš kao šečer, lepotica za primer - samo su neki od komentara ispod svakog njenog snimka.

 

 

Valeri očigledno laskaju ovakvi komentari muškaraca te svakim novim snimkom provocira brojne poruke koje joj svakodnevno stižu.

Nije poznato kako bolnica u Hjustonu, u kojoj ona i radi, reaguje na ovakve njene istupe na društvenim mrežama, ali čini se da nju to mnogo i ne dotiče već uživa u svemu što radi bilo na poslu, bilo privatno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)