Ispovesti

OČAJNA PROFESORKA ISTERANA IZ ŠKOLE: Poštovala sam dres kod i činila sve da pokrivam obline, ali ipak su me prijavili inspekciji (FOTO/VIDEO)

Kortni Tilija (36) je dugo trpela uvrede i to zbog, verovali ili ne, svog atraktivnog izgleda, a sada ima potpuno drugo zanimanje.

17.03.2023 11:01

OČAJNA PROFESORKA ISTERANA IZ ŠKOLE: Poštovala sam dres kod i činila sve da pokrivam obline, ali ipak su me prijavili inspekciji (FOTO/VIDEO)
Printscreen Instagram/thecourtneytillia

Kortni Tilija (36) godinama je radila kao profesor u jednoj srednjoj školi za decu sa posebnim potrebama u Arizoni. Kako tvrdi, ljubomorne kolege su je godinama kinjile tvrdeći da u školu dolazi neprikladno odevena.

- Šta god sam obukla nije valjalo. Dolazila sam zakopčana do grla, a oni su tvrdili da ističem obline. Imala sam 25 godina i bila sam zgodna sa bujnim oblinama, a oni su bili samo ljubomorni - rekla je Kortni za britanski San.

 

 

Stalne kritike 

Stalno je slušala kritike na račun svog oblačenje. Kako je ispričala, u jednom trenutku joj je prekipelo, pa je dala otkaz u školi, na šta su oni u stvari i pokušavali da je nateraju, i ubrzo započela biznis na sajtu za odrasle.

- Jednostavno više nisam mogla da trpim da me kinje i jednog dana sam samo rekla dosta. Sada sam zvezda na OnlyFans i za četiri godine sam zaradila više novca nego da sam 25 godina radila kao profesor u školi. I niko se više ne žali na moje oblačenje, naprotiv - rekla je uz osmeh Kortni.

Kako je naglasila, nisu baš sve kolege ui školi bile neprijatne prema njoj.

- Uvek je postojao jedan ili dvojica kolega koji su bili ljubazni prema meni. Ostali su bili užas. Stalno su me prijavljivali inspekciji kako kršim pravila oblačenja. Bila sam mlada i privlačna, učenici su me voleli, a ja sam se zaista trudila da izbegnem provokativno oblačenje iako nije bilo lako sakriti moje obline - dodala je ona.

Stalno su je slali na razgovor kod direktora ili pisali prijave prosvetnoj inspekciji zbog njenog oblačenja iako je nosila istu odeću kao i sve druge profesorke.

- Nosili smo neku vrstu uniforme koju baš nisam volela. Jedva sam čekala da dođem kući i presvučem se u trenerku. Moj stil je danas potpuno drugačiji i nosim šta god poželim - rekla je ona.

 

 

Oduševljeni fanovi

Ona na društvene mreže često postavlja fotografije sa plaže gde nosi minijaturni bikini. Takođe, uradila je i brojne tetovaže po telu, mahom cveće i leptire po donjem delu stomaka i rukama. Njeni fanovi su oduševljeni, pa svakodnevno dobija pregršt komplimenata.

- Prelepa si! Tako si senzualna, vrela i neverovatno se*si - 

- Mogu samo da kažem da nikad nisam video lepšu ženu od tebe - 

- Gledam te i potpuno je nemoguće da se čovek ne divi tvojoj lepoti - bili su samo neki od komentara njenih fanova. 

A ovo su još neki od snimaka atraktivne Kortni.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)