Telo

DA LI STE IKADA VIDELI OVAKVU PROSVETNU RADNICU? Muškarci joj poručuju: Išao bih kod tebe na svaki čas, a o njenim snimcima iz kreveta bruji svet! (VIDEO)

Brendi Regan zaista ostavlja ostavlja bez daha, pre svega zbog krajnje neobičnog stila života.

02.03.2023 17:01

DA LI STE IKADA VIDELI OVAKVU PROSVETNU RADNICU? Muškarci joj poručuju: Išao bih kod tebe na svaki čas, a o njenim snimcima iz kreveta bruji svet! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/msragan

"Učiteljica mog i tvog detinjstva" je danas jedna od popularnijih objava na društvenim mrežama koja aludira na izmenjene standarde, odnosno na to kako su nekada izgledale učiteljice, a kako izgledaju danas. U fokusu današnjeg vremena je fizički izgled i koliko god da ste profesionalni u nekom poslu, većina će, između ostalog, u obzir i te kako uzeti i tu stavku. Brendi Regan je učiteljica koja voli da provodi dosta vremena u teretani. Ona u svojim objavama tako uživa i da se pohvali lepo izvajanim telom i kako izgleda na treninzima za koje pažljivo bira atraktivnu sportsku odeću

Printscreen/Tiktok/msragan

Tiktokerka je pokazala na koji nčin se oslobađa stresnog dana u školi

U jednoj od svojih objava gde nosi helanke i top na jedno rame u plavoj boji Brendi izgleda zanosno i niko ne bi ni prepostavio da se iza toga krije stroga prosvetna radnica. Sa vezanom plavom kosom, nasmejana devojka je pokazala kako voli da uživa i da sluša muziku dok naporno vežba u teretani. 

- Šta tražite? Imamo ono što tražite. Ako tražite učitelja koji daje prednost teretani jer je nastava stresna, zdravo, to sam ja - napisala je ona u objavi.

Samouverena učiteljica je pokazala i kako izgleda njena svakodnevna rutina. Dan joj počinje buđenjem u 4 i obavljanjem svakodnevnih jutarnjih aktivnosti, zatim odlaskom u teretanu i doručkom kada se vrati kući. Radni dan joj počinje u pola 8.

@msragan Highly requested with time stamps! Yes we had school today! It was a PD day!! #teachersoftiktok #teacher #teacherlife #morningroutine #morningvibes #grwm #teacherroutine #fyp ♬ Flowers - Miley Cyrus

 

 

- Budim se u 9 i 15 a počinjem sa poslom u 9 -

- Iskreno pitanje, kada odlaziš u krevet? -

- Tate su sigurno oduševljene kad te vide u školi - 

- Išao bih kod tebe na svaki čas -  

- Volela bih da imam takvu motivaciju - komentarisali su korisnici mreže.

Brendi na TikToku svakodnevno deli svoje aktivnosti, posebno one sa posla gde izgleda atraktivvno i lepo. Ona pokazuje kako uspešno balansira između poslovnog i privatnog života, kao i da uvek pronađe vreme za rad na sebi.

Tiktokeri su joj odali priznanje rekavši da iza svega stoji velika motivacija i disciplina i da to ne može svako da postigne. 

@msragan Here’s your reminder to use your days and don’t feel bad about it💁🏼‍♀️😘 Dress is from Amazon! #teachersoftiktok #teacherlife #amazon #amazondress #fyp #mexico ♬ Collide (more sped up) - Justine Skye

U jednoj od svojih objava Brendi je rekla da je išla na putovanje u Meksiko s porodicom pozirajući u predivnoj cvetnoj haljinici koja je oduševila žene. Pored toga što su joj svi pohvalili stajling i raspitivali se gde mogu kupiti istu takvu haljinu, neki su komentarisali kako je divno pronaći vreme za svoju porodicu pored svih obaveza.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)