Ispovesti

IZAŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA DEČKOM A ONDA JE ON NESTAO: Pre rastanka izgovorio je samo jednu rečenicu i od tada mu se gubi svaki trag (VIDEO)

Ispovest jedne devojke podigla je veliku buru na internetu.

23.02.2023 21:10

IZAŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA DEČKOM A ONDA JE ON NESTAO:  Pre rastanka izgovorio je samo jednu rečenicu i od tada mu se gubi svaki trag (VIDEO)
tiktok/raychfayce

Odlazak na prvi sastanak sa partnerom uvek donosi dozu neizvesnosti, treme i uzbuđenja. Uvek mislimo o tome kako će sve proteći, kakav ćemo utisak ostaviti na osobu koja nam se dopada. Često u mislima razmišljamo o nekim nepredviđenim okolnostima koje bi mogle da se dese i kako sa njima da se izborimo. Šta ako se ne javi, ako kasni, ako se ne pojavi? Samo su neka od pitanja koja su svakome od nas barem jednom prošla kroz misli. Međutim, nekada ne možemo predvideti baš sve neprijatnosti koje bi mogle da nam se dese.

Pixabay

Nekada prvi sastanak ne prođe onako kako smo priželjkivali

Jedna gotovo neverovatna situacija desila se mladoj devojci koja se na Tiktoku predstavlja kao Rejč. Naime, ona je u jednom kratkom video-snimku objasnila šta joj se desilo nakon sastanka. Otiša je da se vidi sa dečkom koji joj se dopao, međutim, nakon što su se sastali posle nepunog minuta rekao joj je kako mora da preparkira kola i više se nikada nije vratio.

Rejč je ostala bez odgovora da li se nešto desilo, u čemu je pogrešila i šta je moglo toliko da ga poremeti da se ovako prema njoj ponaša. Nakon što je objavila snimak, brojni pratioci su se javili u komentarima kako bi uzneli svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

 

 

- To se dešava kada se lažno predstavljaš na internetu-

- Možda mu se nešto desilo?-

- Šta bi moglo da ga isprovocira da nestane posle manje od minuta?-

- Ni ne treba ti takav dečko-

- Šta je sa muškarcima, zašto se sve više čudno ponašaju? - samo su neki od mnogobrojih komentara ispod njenog snimka na Tiktoku.

Rejč je dodala da je jedina poruka koju je dobila od svog nesuđenog dečka bila ta da se izvinjava ali da ne oseća ništa prema njoj.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)