Moda

KUPILA JE HALJINU PUTEM INTERNETA I IZAŠLA U NOĆNI PROVOD: Kada se pojavila u klubu svi su je gledali, plavi komad odeće je "nestao" (VIDEO)

Ova devojka je bila zvezda večeri.

25.09.2023 14:02

KUPILA JE HALJINU PUTEM INTERNETA I IZAŠLA U NOĆNI PROVOD: Kada se pojavila u klubu svi su je gledali, plavi komad odeće je "nestao" (VIDEO)
Printscreen/TikTok/hildasigurdsson

Za žene je kupovina jedna od omiljenih aktivnosti i svaka će vam potvrditi da se nakon nje bolje oseća. Da li treba kupiti novi komad odeće ili "lečiti" neraspoloženje zbog nečega sasvim je svejedno, činjenica je da se svaka od nas uhvati u nekom trenutku uhvati za neku krpicu ako joj zapadne za oko.

Iako imamo mogućnost da isprobamo svaku stvar na licu mesta, često se dešava da nismo svesni šta smo kupili dok ne dođemo kući. Tada ima prostora da se iznenadimo i obradujemo te pohvalimo sebe kako smo napravili super izbor i kako smo vešti u kupovini. 

Printscreen/TikTok/hildasigurdsson

Devojka je pokazala kakvu je haljinu pre godinu dana kupila

Hilda Sigurdson je influenserka iz Švedske koja je sa pratiocima podelila kako je pre godinu dana kupila najneobičniju haljinu. Dok se u prvom kadru vidi prelepa plavuša kako se okreće u plavoj rolka haljini ispred ogledala, u nastavku snimka ona pleše u noćnom klubu u istoj haljini koja je svetlucava i deluje folrescentno. 

Devojka je objasnila da se radi o reflektujućoj haljini koja na svetlosti izgleda potpuno magično i privlači sve poglede. Haljina najverovatnije u sebi sadrži svetlucave niti zbog čega se noću prelama. Potpuna opsednutost ovom haljinom je očigledna kod devojke budući da je snimak u njoj par puta objavila i svaki put je on brojio milionske preglede, a korisnice mreže su je pitale odakle je ta haljina i većina ju je poželela u svom ormaru.

- Dame, ovo je vaš putokaz da kupite reflektujuću haljinu i živite svoj najbolji život s velikim samopouzdanjem.

- Možeš obući ovu haljinu ako ne znaš kako da se zabaviš, previše je topla ali je zapanjujuća.

- Izgleda kao da je na njoj milion dijamanata.

 

@hildasigurdsson Exactly one year ago since i brought this dress 💙 do you remember? #reflective #dress #viral ♬ September - Earth, Wind & Fire

 

- Sada si ti zvezda večeri.

- Devojka je glavna zvezda večeri- bili su neki od komentara.

Haljina je mnoge zbunila pa su komentarisali kako je definitivno ova devojka sa haljinom ista osoba koja je pre izvesnog vremena napravila pravu pometnju sa svojom haljinom napravivši optičku iluziju, zbog koje mnogi nisu mogli da shvate o kojoj boji je reč. Neki od komentatora su rekli kako je to ta čuvena plavo/zlatna kombinacija ali da haljina izgleda poput milion dolara. Hildi su mnogi rekli kako liči na poznatu glumicu Kejt Hadson i da je haljinu iznela na pravi način.

Devojke je ova toaleta potpuno oduševila i većina je tražila od nje ime brenda, rekavši kako uz ovu haljinu sigurno zajedno ide i veliko samopouzdanje što mnogim damama nedostaje a zbog čega bi se sigurno osećale dobro u svojoj koži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)