Moda

ŽENSKI SAKOI I PANTALONE SU TREND OVE JESENI: Evo kako da nosite ove popularne komplete i uvek izgledate šik (FOTO)

Modne kombinacije za svaku priliku.

19.09.2023 18:01

ŽENSKI SAKOI I PANTALONE SU TREND OVE JESENI: Evo kako da nosite ove popularne komplete i uvek izgledate šik (FOTO)
shutterstock.com

Dok jesen kalendarski kuca na vrata, modni stručnjaci već su odlučili šta će naredne sezone biti trend i bez kog komada odeće ne možemo izaći na ulicu. Ponovo se na velika vrata vraćaju ženski kompleti pantalona i sakoa.

Ova komabinacija idealna je za sve prilike, od poslovnih do svečanih. Sve zavisi od materijala ovih komada garderobe. Govoreći o bojama, tokom predstojeće jeseni biće popularne crvena, siva, sve nijanse žute i nezaobilazna crna.

Srećna Republika donosi vam 4 trendi kombinacije sakoa i pantalona koje će učiniti za zablistate ove jeseni.

 

Modna kombinacija za poslovne prilike

Ukoliko vaš posao zahteva nešto ozbiljniji dres-kod, pantalone i sako su uvek dobitna kombinacija. Mnoge žene potvrdile su da se ovako obučene osećaju pune samopouzdanja i moćno. 

 

 

Uvek ih možete upariti uz dobre salone ili čak i neke elegantne patike. Za one smelije, poigravanje krojevima i bojama može biti uzbudljiv izazov. Ne libite se da odaberete komplet u crvenoj ili žutoj nijansi. Košulja neka uvek bude svedenijeg kroja.

Zavodljiva kombinacija za večernje izlaske i svečanosti

Poznate dame već godinama pokazuju koliko se*sepilno mogu izgledati u "muškom odelu". U početku su to bili  osnovni krojevi pantalona i sakoa, najsličnijih onim kakve oduvek nosi jači pol.

 

 

Danas se mogu kombinovati na bezbroj načina i pokazati zavodljivost. Poslednje sezone smele dame nosile su samo donji veš i efektan nakit ispod sakoa. Providne svilene košulje takođe su odličan odabir. 

Plus sajz model podjednako trendi

Za devojke i žene sa izraženijim oblinama takođe postoje brojne kombinacije koje će laskati njihovom telu. Kod ovih ženskih kompleta je odlično to što ih mogu nositi dame svih oblika tela.

 

 

Ne ustručavajte se da ispratite trend samo zato što mislite da imate neki kilogram viška. Upravo je ovo kombinacija koja će odlično prikriti one delove tela kojima niste zadovoljni, a staviti akcenat na naš kvalitet.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)