Zanimljivosti

ČISTILA JE KUĆU I PRONAŠLA DOBITNI LOTO LISTIĆ: Dve godine je bio u fioci, a osvojena suma je neverovatna (FOTO)

Da praznici zaista mogu doneti lepe stvari, uverila se i jedna Nemica nakon sređivanja kuće kada je za Božić otkrila pravo blago u kući.

03.01.2024 10:02

ČISTILA JE KUĆU I PRONAŠLA DOBITNI LOTO LISTIĆ: Dve godine je bio u fioci, a osvojena suma je neverovatna (FOTO)
shutterstock.com

Opšte poznato je koliko su žene "lude" za čistoćom i one koje ne žele da plate drugoga da im očisti kuću već same zasuku rukave, a usput se kroz čišćenje i relaksiraju. Iako se u tom procesu susrećemo i sa prljavštinom i nečistoćom čini se da nije uvek tako. Iako je mislila da će uoči Božića očistiti kuću i pronaći prljavštinu i paučinu, jedna Nemica je ostala šokiranu kada je u kući pronašla srećku staru dve godine. Iznenađenjima nije bilo kraja jer je shvatila da je osvojila oko 110.000 dolara, kako su izvestili tamošnji lokalni mediji.

Neidentiifikovana žena iz Magdeburga je, kako prenosi Njujork post, igrala lutriju Super 6 u februaru 2021. godine, navodno stavila tiket u fioku stola, a onda i zaboravila na njega.

Ona je igrala istih šest cifrara pune četiri nedelje a na to je potrošila oko 44 dolara. Žena je uzbuđeno priznala za nemačke medije kako oseća da je "ponovo otkrila zaboravljeno blago" i da je odmor na njenoj listi prioriteta sada kada je bogata.

shutterstock.com

Mnogi okušavaju sreću u loto igrama iščekujući svoj broj

Kada su službenici primili tiket, rekli su da je bio očuvan i u besprekornom stanju iako je od tada prošlo dve godine. Dobici iz 2021. godine u ukupnom iznosu od više od 660.000 dolara nisu traženi u Saksoniji-Anhaltu rekli su zvaničnici. U toj zemlji se nagrade od 2021. godine mogu tražiti do 31. decembra 2024. godine.

Oni su otkrili kako je ovo jedini dobitni iznos sa šestocifrenim brojem koji je trenutno otvoren tako dugo vremena. 

Sa druge strane, u Americi je otkriveno da je dobitnik najvećeg Mega milion džekpota u istoriji kompanija sa ograničenom odgovornošću iz Delavera. Saltnes Holdings LLC je pre par meseci zatražio nagradu od 1,58 milijardi dolara nakon što je odlučio da primi jednokratnu isplatu u paušalnom iznosu od 794,2 miliona dolara.

Čovek iz Bruklina u Njujorku je osvojio 10 miliona dolara u decembru, nešto više od godinu dana nakon što je osvojio svojih prvih 10 miliona dolara igrajući njujoršku lutriju, prenosi Njujork Post.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)