Tetka Saveta

JEDNOSTAVAN TRIK ZA BRZO I EFIKASNO ČIŠĆENJE AUTOMOBILA: Potreban vam je samo jedan preparat koji sve žene koriste, rezultat je fantastičan (FOTO)

Rešenje od samo 500 dinara koje su prihvatili svi vozači.

23.12.2023 17:15

JEDNOSTAVAN TRIK ZA BRZO I EFIKASNO ČIŠĆENJE AUTOMOBILA: Potreban vam je samo jedan preparat koji sve žene koriste, rezultat je fantastičan (FOTO)
shutterstock.com

Čišćenje automobila većini vozača predstavlja noćnu moru, posebno tokom hladnijih dana. Kad pomislimo na to da na niskim temperaturama moramo vetriti kola, biti u vodi i čistiti uporno blato koje se nakupilo tokom kišnih dana, već nas glava zaboli. 

Međutim, sve to može biti i olakšano ukoliko budemo doviljno domišljati pa koristimo neka sredstva koja već imamo u svom domu. Em ćemo uštedeti novac, em vreme, a naš automobil će nakon novogodišnjih praznika izgledati blistavo i čisto.

shutterstock.com

Uživajte u čistim i urednim kolima tokom svake vožnje

Vozači u Velikoj Britaniji su nedavno otkrili jedan veoma pametan trik za čišćenje automobila koji može ostaviti njihova vozila besprekorno čistim baš pred praznike. Ono što je još bolje, vozači ne moraju da troše novac na skupe materijale za čišćenje ili rešenja  jer ovaj metod jednostavno zahteva jeftinu stavku koju verovatno već imaju u svom kupatilu. Prema timu stručnjaka za automobile u kompaniji Vanarama, vozači mogu koristiti lak za kosu - proizvod koji može koštati oko 500 dinara da pokupi mrvice, pesak, sitan šljunak ili čak sjaj sa unutrašnjosti svog automobila.

Čišćenje sjaja i mrvice uz pomoć jeftinog trika

Čak i najmanji sjaj koji padne sa ukrasa tokom novogodišnjih praznika može ostaviti unutrašnjost vašeg automobila da izgleda kao disko kugla. Neki vozači čak ukrašavaju svoje automobile za prazničnu sezonu, što može rezultirati velikom "operacijom" čišćenja u novoj godini. Ovaj jednostavan metod funkcioniše tako što se lak za kosu rasprši na papirni ubrus i koristi se da se pokupi bilo kakve mrvice ili sjaj unutar automobila. S obzirom na to da lak za kosu ima lepljivu teksturu, sjaj bi trebalo da ostane zalepljen za njega.

Upozorenje vozačima o viralnom triku za odmrzavanje automobila

Ovo otkriće dolazi nakon što su vozači upozoreni o nedavnom viralnom triku za odmrzavanje automobila - koji bi mogao rezultirati čak i kaznom. Pored toga, stručnjak za automobile otkrio je 'broj jedan uzrok' zastoja tokom zime ali je rekao zabrinutim vozačima da se ovaj problem lako može izbeći besplatnom proverom automobila.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)