Kuce

BIO JE VIDNO RAZOČARAN ŽENINIM POKLONOM: A onda je usledio preokret kome se nije nadao i ispunjenje želje iz detinjstva! (FOTO+VIDEO)

Evo kako se jedan suprug i otac obradovao novogodišnjem daru.

30.12.2023 15:20

BIO JE VIDNO RAZOČARAN ŽENINIM POKLONOM: A onda je usledio preokret kome se nije nadao i ispunjenje želje iz detinjstva! (FOTO+VIDEO)
Instagram-w4ndall

Mnogi su još kao deca priželjkivali da dobiju psa za kućnog ljubimca, ali im se želja nikad nije ispunila. Većina ih je izrasla u odrasle i odgovorne ljude koji su osnovali svoje porodice. Jedan snimak tako je postao rado gledan i još rađe prosleđivan putem Instagrama, a na njemu je prikazan čovek kome se najzad ostvario san iz detinjstva. Ovaj čovek je čitavog života sanjao o tome da ima psa, a uoči novogodišnjih praznika doživeo je nezaboravno iznenađenje od supruge.

Snimak počinje upravo ovim muškarcem kome je supruga podarila poklon u vidu džempera prazničnih boja, među kojima dominiraju crvena i teget. Žena ga je čak naterala da obuče taj džemper dok se na njegovom licu videlo razočarenje. Ona mu potom rekla da pogleda u kutiju, budući da tamo ima još jedan poklon. Muškarac među papirima prebira po kutiji ne bi li našao poklon, međutim ne vidi ništa. Supruga mu na to odgovara, da je sigurno ostao u drugoj prostoriji. 

Žena izlazi u hodnik i donosi štene, koje na sebi ima odelce identičnog dezena i boje džempera kao što je upravo darivala suprugu. Ona ulazi u prostoriju i poklanja mužu psa uz reči “Izvoli poklon”. Muškarac ga pridržava vidno uzbuđen, a psić kao da oseća njegovo uzbuđenje i kako ga je on preuzeo, kreće da od sreće maše repom i ne prestaje. 

Čovek je u trenutku pomalo zbunjen i pita da li je to sad njegov pas. Supruga mu objašnjava da jeste, a on ne može da kontroliše emocije. Raduje se kao dete, iako je primetno da par već ima naslednika, budući da se jedan mališan nazire iz pozadine. Ipak ovaj čovek se psiću obradovao baš poput deteta. Njegove oči zasjale su od radosti dok je shvatao da je trenutak koji je čekao celog života konačno stigao.

- Ovo slama srca - piše u opisu snimka.

 

 

Video je samo na Instagramu dobio pola miliona sviđanja, ali i veliki broj podeljenih rekacija.

- Životinje nisu poklon, konačno bi to neko trebalo da kaže.

- Čak i da su poklon, nikako nisu novogodišnji poklon, nadam se da ga ovaj čovek neće izgustirati do sledeće Nove godine.

- Naravno da su mu kupili rasnog psa, umesto da uzmu nekog iz prihvatilišta.

- Naravno i da je štene u pitanju, a ne stariji ili ne daj bože bolestan pas.

- Koliko malicioznih komentara! A vi koji imate decu, da vas u tom kontekstu pitam, zašto ste ih dobili, kad je mnogo humanije usvojiti, toliko dece je bez roditelja.

- Čovek se raduje poput deteta, a vi mu to uskraćujete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)