Kuce

URNEBESAN SNIMAK PSA KOJI JE DOBIO CIPELICE: Vlasnica je želela da joj zaštiti šapice, ali ovakvu reakciju nije očekivala! (VIDEO)

Preslatka kujica i njena spontana reakcija je osvojila internet.

24.12.2023 11:00

URNEBESAN SNIMAK PSA KOJI JE DOBIO CIPELICE: Vlasnica je želela da joj zaštiti šapice, ali ovakvu reakciju nije očekivala! (VIDEO)
shutterstock.com

Vlasnici pasa trude se da na svaki način ugode svojim ljubimcima i zaštite ih koliko god mogu. Tokom zime većina pasa ima problem sa hladnoćom, pa često mogu da zarade i promrzline na šapama ukoliko su dugo bili na snegu i ledu. Da bi to sprečila vlasnica dva lovačka psa odlučila je da svojim ljubimcima kupi cipelice. 

 

Dve noge bolje od četiri

Kako se vidi na snimku koji je postao hit na internetu ona je obula cipelice svom psu po imenu Medi, ali nije očekivala urnebesnu reakciju svog ljubimca. Ona uopšte nije shvatala, a sudeći po njenoj reakciji ni navikla, na ovakvu vrstu zaštite za šape, pa nije ni znao kako da se ponaša. Umesto da normalno hoda Medi je odlučila da joj je lakše da umesto na četiri hoda na dve noge. 

Urnebesni snimak njenog psa do suza je nasmejao sve korisnike koji nisu mogli da veruju kako se Medi ponaša. Preslatka kujica i njena spontana reakcija je nagrađena sa gotovo pola miliona sviđanja samo na Instagramu.

- O moj Bože! Ali kako silazi niz stepenice na dve noge.

- Ovo je fenomenalno! Hvala ti Medi ulepšala si mi dan.

- Mogu samo da zamislim o čemu Medi razmišlja u ovom trenutku i kako te u sebi psuje zbog ovoga što si joj navukla na šape. 

- Posle kažu kako je nama ženama lako. I ja se ovako osećam kad obujem visoke potpetice.

- Dušica preslatka! Kakvu je facu napravila...

- Hahaha! I ja bih se složila da je lakše hodati na dve umesto na četiri noge.

- Mislim da su cipele bila loša investicija! Neće ona to nikad nositi.

- I moj pas se ponaša slično. A kad izađemo na sneg posle pet minuta traži da ga uzmem u rike jer su mu se smrzle šapice.

- Kada sam pitala svog veterinara šta da radim objasnio mi je da psi na cipelice moraju da se navikavaju od perioda kad su bili štenci. U suprotnom nikad neće hteti da nose cipele kad je hladno.

- Jadna životinja! Ona zapravo ne shvata da želiš da joj pomogneš i da joj bude toplo kad je napolju po holadnom vremenu - bili su samo neki od komentara na snimak.

Inače, kako je u svojim brojnim postovima objasnila vlasnica ovog psa, ona ima dve prelepe ženke lovačkog psa Medi i Sofi koje obožava.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)