Kuce

PROMRZLI PAS JE BESPOMOĆNO LEŽAO SKLUPČAN U PARKU NA KIŠI, A ONDA MU JE PRIŠLA JEDNA DEVOJKA: Njen gest je raznežio milione (VIDEO)

Iako je ovoj tiktokerki putovanje trebalo da protekne u šetnji Istanbulom, ona je morala da interveniše i pomogne životinji.

22.11.2023 10:00

PROMRZLI PAS JE BESPOMOĆNO LEŽAO SKLUPČAN U PARKU NA KIŠI, A ONDA MU JE PRIŠLA JEDNA DEVOJKA: Njen gest je raznežio milione (VIDEO)
Printscreen/TikTok/americanfille

Nije bitno da li imate ili nemate ljubimca, ljubav prema životinjama je kod mnogih od nas prisutna i većina nas je slaba ni njih, pogotovo onda kad im treba pomoć. Verovatno ste mali milion puta videli kako neki ljudi zastaju kako bi im ostavili nešto hrane kad ih sretnu na ulici i to je prirodan instinkt da se bespomoćnoj životinji pomogne. 

Pixabay.com

Mnogi psi nažalost završe na ulici i nemaju krov nad glavom

 

Boravak u Istanbulu za Amandu Rolins trebalo je da protekne u znaku kupovine, šetnje i upoznavanja grada, sve dok je put nije naneo na jedan park gde je zatekla psa koji se smrzava po kiši i leži sklupčan na travi. Iako je bilo i drugih prolaznika, svi su ignorisali životinju osim Amande koja je zastala da pomogne. Budući da je pas bio mokar i promrzao od hladnoće i kiše koja se nije zaustavljala, Amanda je dva ponča koja je usput kupila prebacila preko bespomoćne životinje. Kako je jedan pončo odleteo zbog vetra, devojka je opet prišla psu kako bi ga bolje ogrnula. Pas je sve vreme bio neobično miran i gledao ju je pravo u oči dok mu je preko leđa navlačila pončo, kao da joj pogledom zahvaljuje na dobročinstvu. 

Kad je bila sigurna da je bezbedan i dobro zaštićen od kiše, Amanda se odmakla i ostavila životinju da odmara na miru. Snimak je privukao veliku pažnju na mrežama i sakupio je više od 867.000 sviđanja.

 

 

- Zašto ga nisi povela kući?

- Kako si mogla da ga ostaviš tamo?

- Kupila si mu pončo? Uzmi ga i odvedi kući!

- Ja bih povela kući svakog psa, to bi bila katastrofa

- Umrla bih napolju kada bih ga ostavila - komentarisali su tiktokeri.

I dok su mnogi napadali devojku što psa nije povela sa sobom, mnogi korisnici mreže iz Turske su rekli kako je puno takvih pasa na ulici, te da ovo nije usamljen slučaj. Devojka je objasnila kako je nakon šetnje došla sa drugaricom da obiđe psa i vidi da li je dobro, ali da se on probudo i da je skinuo pončo sa sebe. Ona je u objavi pokazala kako je ponela još jedan da ga ogrne, međutim, životinja je odbijala pomoć. Ali, dok je Amanda mazila psa on joj je dao poljubac u znak zahvalnosti.

Iz skloništa za pse Amandi su rekli da će pomoći psu i da im prijavi da li je životinja još uvek tu i da ih sačeka. Ona je, međutim rekla da je pas zbrinut, ali nije objašnjavala na koji način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)