Kuce

ŽENA JE POKLONILA SUPRUGU PSA, ALI SE ON RAZOČARAO: Isterao ju je iz kuće i rasplakao, ovo ona nije očekivala! (VIDEO)

Trebalo je to da bude posebno iznenađenje koje se završilo na potpuno neočekivani način.

11.11.2023 19:00

ŽENA JE POKLONILA SUPRUGU PSA, ALI SE ON RAZOČARAO: Isterao ju je iz kuće i rasplakao, ovo ona nije očekivala! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/janneksplace

Ljubav prema partneru često se iskazuje na najrazličitije načine. Pokloni su jedan od načina kako da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo. Ovim se vodila jedna žena, koja je odlučila da supruga obraduje nebičnim darom.

Na snimku koji je objavila na TikToku ona je snimila reakciju svog muža kojem je kupila psa koga je dugo vremena priželjkivao. Na snimku se čuje žena koja uzvikuje :"Iznenađenje!", pokazjući mužu štene koje mu je donela. Usledilo je nešto što nije očekivala. 

pexels.com

Ljubimac je za mnoge najlepši poklon koji mogu dobiti

Njen suprug je zbunjeno gledao levo-desno, a umesto sreće i uzbuđenja, kako je njegova žena očekivala, on je samo izustio: "O Bože...ovo je zaista pogrešan trenutak"...

Zbunjena supruga zaista nije očekivala ovakvu reakciju, ne shvatajući šta se dešava. Nakon što mu je predala štene upitala ga je o čemu se radi, a on joj je rekao da izađe napolje, što je nju dodatno zbunilo. 

Ispred kuće je stajao parkiran njegov kamion i žena je posegla rukom za vrata. Kad ga je otvorila, na sedištu je sklupčan ležao pas baš onakav kakvog je ona oduvek želela. 

- O moj Bože! Počeću da plačem!- vikala je žena od sreće, pokušavajući da zaustavi suze.

Zvuči neverovatno, ali oboje su želeli da istog dana obraduju svog supružnika psom. Ova slučajnost ili sudbina iznenadila je mnoge na mrežama, a većina  su složila da su njih dvoje srodne duše i da razmišljaju na isti način, što dokazuje i ova situacija. Snimak je na TikToku sakupio 2,4 miliona sviđanja, a korisnici mreže su paru poručili da se sve dešava sa razlogom i da ovo nije slučajnost.

- Ovo je neverovatno, tako se to dešava kad se nađu srodne duše. 

- Oni su jedno drugom kupili psa kojeg je svako od njih želeo? Tako je suđeno.

- Da li sam ja jedina koja je pomislila da je on doveo drugu ženu kući?!

- Srodne duše.

- Volim to što mislite jedno na drugo - bili su neki od komentara.

Iako je za muškarca iz snimka ovo možda bio pogrešan trenutak, mnogi su se složili da je to zapravo bio pravi momenat, što pokazuje da njih dvoje imaju jaku vezu. Takođe, mnogi su se složili kako će i psima biti lakše, jer će odrastati u društvu. Neki od tiktokera su rekli kako bi to za njih bio poseban poklon i dokaz da ih partner zaista voli i da su pronašli osobu za ceo život.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)