Ispovesti

"SUPRUG ME NIJE DODIRNUO DVE GODINE": Žena ne krije da je frustrirana i očajna, nije ni sanjala da će joj se ovo desiti!

Ona smatra da je još suviše mlada da bi se odrekla intimnosti.

26.10.2023 22:02

"SUPRUG ME NIJE DODIRNUO DVE GODINE": Žena ne krije da je frustrirana i očajna, nije ni sanjala da će joj se ovo desiti!
shutterstock.com

Posle više godina a posebno posle nekoliko decenija gotovo svaki brak zapadne u kolotečinu. U takvim situacijama najpre strada intimni život ali se većina parova pomiri s tim da je strast nestala i utehu pronalaze u deci ili unucima. 

Kako je u intimnoj ispovesti ispričala jedna žena koja je na pragu šeste deceniju života nikad nije ni sanjala da će se to i njoj dogoditi.

Shutterstock

Zbog njegovog ponašanja gubi samopouzdanje

Koristim igračke

Prema njenim rečima ona ima 50 a njen suprug tri godine više. U braku su 20 godina i kako to bično biva vremeno su strasti u spavaćoj sobi zamrle.

- Nije uvek bilo tako. Dok smo bili mladi nismo mogli da se zasitimo jedno drugog. Vremenom strasti su jenjavale ali smo uvek imali pristojan intimni život. Sve je bilo u redu do pre dve godine kada je on iznenada prestao da pokazuje želju za se*som - počela je svoju ispovest očajna žena.

Kako je objasnila najpre je to pripisivala njegovom stresu na poslu, a poslednji intimni odnos imali su pre dve godine.

- Žalio se da je umoran, pod stresom i ja sam imala razumevanje. Posle nekoliko meseci opet me je odbio što je dodatno uticalo na moje samopouzdanje. Jednom prilikom sam ga pritisla da vidim šta se zaista dešava i tad mi je priznao da ima problem sa postizanjem erekcije. Obećao je da će otići kod lekara ali na tome se sve završilo - dodala je ona.

Očajna žena shvatila je da postaje sve više frustrirana usled nedostatka se*sa pa je posegla za igračkama i pomagalima.

- Koristim se*s igračke da bih se izborila sa svojom fizičkom frustracijom, ali ono što zaista želim je da da suprug i ja budemo intimni kao nekada. On mi stalno obećava da će se stvari promeniti, ali to se ne dešava. Osećam se tako neprivlačno i nepoželjno. Iako ga volim, osećam se premladom da bih zauvek odustala od se*sa - iskrena je bila ova žena.

Shutterstock

Psiholog je upozorio ženu da je njen suprug možda depresivan i da mora da reši svoj problem zbog sopstvenog zdravlja

Savet psihologa

Prema rečima psihologa više je nego očigledno da se nešto dešava sa njenim suprugom o čemu on neće da govori.

- Možda je depresivan ili ima zdravstveni problem. Moguće je da uplašen ili se stidi zbog svoje nesposobnosti da postigne erekciju i pruži vam zadovoljstvo u krevetu. Šta god da je razlog, zabijanje glave u pesak nije rešenje - rekao je psiholog.

Kako je naglasio neophodno je da mu ona kao supruga stavi do znanja kako njegovo ponašanje i ne briga o sopstvenom zdravlju utiču ne samo na njega već i na nju.

- Objasnite kakav efekat sve ovo ima na vas. Recite mu da je važno da poseti lekara ne samo zbog vašeg se*sualnog života, već i zbog njegovog opšteg zdravlja - poručio je psiholog.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)