Sex

MUŽ JE BIO UBEĐEN DA UZBUĐUJE SVOJU ŽENU, a onda je ona otkrila da ima prljavu tajnu koji krije od njega (FOTO)

Umesto da razgovara sa suprugom ona je radila nešto što može biti štetno i po zdravlje.

10.02.2023 11:00

MUŽ JE BIO UBEĐEN DA UZBUĐUJE SVOJU ŽENU, a onda je ona otkrila da ima prljavu tajnu koji krije od njega (FOTO)
shutterstock.com

Intimna ispovest jedne žene uzburkala je društvene mreže. Kako je ispričala, njen suprug ne veruje u predigru ili korišćenje lubrikanata tokom intimnih odnosa i ubeđen je da je on izuzetno uzbuđuje. Nije ni slutio ona od njega krije svoju, kako je rekla, prljavu tajnu.

shutterstock.com

Žena se dosetila kako da reši problem neprijatnih intimnih odnosa sa suprugom

Prljava tajna

Kako piše britanski San jedna udata žena, koja je podelila svoju anonimnu ispovest, rešila je da uzme stvar u svoje ruke i začini njihov intimni odnos.

- Dugo sam imala problem svaki put kad je trebalo da imam seks sa suprugom. On ne veruje u predigru a još manje u korišćenje lubrikanata. Najčešće se ne uzbudim dovoljno pa mi je intimni odnos vrlo neprijatan, nekad i bolan. Zato sam rešila da uzmem stvar u svoje ruke - ispričala je ova žena.

Kako je objasnila, ona pred sam početak odnosa malo pusti urina kako bi bila vlažnija a njen suprug je ubeđen da je izuzetno uzbuđuje.

shutterstock.com

On je ubeđen da izuzetno uzbuđuje svoju ženu

Razgovarajte sa suprugom

Ova njena objava prikupila je 2,4 miliona pregleda i više od 10.000 lajkova. Mnoge žene je zanimalo i kako to postiže.

- Kako uspevate da u takvim trenucima piškite po želji i onda imate normalno seks do kraja. Mora da jako dobro kontrolište nagon za mokrenjem-

- Najbolje bi bilo da svom suprugu kažete o čemu se radi inače se ništa neće promeniti u vašoj spavaćoj sobi-

- U ime ljubavi prema seksu molim vas ljudi da razgovarate jedni s drugima. Kako će on znati da nešto radi pogrešno ako mu vi to ne kažete? -

- Vau, svaka čast kako ste se dosetili. Ne razumem samo zašto ste još s njim kad je već takav u seksu - bili su samo neki od komentara na ovu njenu objavu.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)