Sex

OSTAVIO JE ZBOG LJUBAVNICE A ONDA JOJ DAO NEPRISTOJNU PONUDU: Preljubnik poželeo noć u troje, reakcija njegove bivše je neverovatna! (FOTO)

Jedna žena je otkrila u ljubavnoj ispovesti da se nalazi u velikoj dlemi zbog predloga koji joj je dao bivši muž.

05.02.2023 22:00

OSTAVIO JE ZBOG LJUBAVNICE A ONDA JOJ DAO NEPRISTOJNU PONUDU: Preljubnik poželeo noć u troje, reakcija njegove bivše je neverovatna! (FOTO)
shutterstock.com

Jedna bivša supruga se u ljubavnoj ispovesti požalila da je pred velikom dilemom te da misli kako se pojavio sjajan način da uzvrati "udarac" ženi za koju smatra da je bila ljubavnica njenog supruga dok su bili zajedno. Naime, kako navodi tek godinu dana od ulaska u bračnu zajednicu, on je priznao da je napravio grešku te da ne može da se nosi sa njihovim brakom nakon čega se iselio iz zajedničkog stana. Žena je bila skrhana od bola te je istražila malo celu priču. 

pexels.com

Iako je žena očekivala da će razjasniti njihovu situaciju dobil je čudan predlog

 

- Zamišljala sam kako da joj uzvratim i sada mislim da je moj bivši pružio savršenu priliku. Ja imam 29, a moja bivš 30.  Njegova nova izabranica ima 28 godina. Bili smo u braku tek godinu dana kada mi je rekao da misli da je napravio grešku i da ne može da se nosi sa tom obavezom. Nikada to nije priznao, ali sam sigurna sam da je imao aferu sa ovom ženom mnogo pre nego što me je napustio. Gledajući njene društvene mreže, vide se slike njih dvoje zajedno u noćnim izlascima koji deluju veoma prijatno - počinje ispovest ova prevarena žena, piše San.

Dok se trudila da ga zaboravi bivši joj se ponovo vratio u život i brže nego što je očekivala. Međutim, razvoj situacije potpuno je neočekivan.

- Nakon što je otišao iz mog života činila sam sve kako bih ga zaboravila. Izmišljala sam aktivnosti kako bih prekratila vreme. Počela sam da idem na treninge i da se odlično zabavljam.  Nekoliko meseci kasnije, kada je došao da izvede našeg psa u šetnju, počeo je da flertuje sa mnom. Bio je to veliki podsticaj ega. I dalje sam želela da mi se vrati, više od svega da uzvratim njegovoj novoj devojci koja bi znala da smo vereni kada ga je odvela u iskušenje. Dakle, sledeći put kada je došao po našeg psa, uverila sam se da izgledam dobro.Naravno, uhvatio je mamac i ponovo počeo da flertuje. Pozvala sam ga na pivo i nije bilo potrebno mnogo ubeđivanja pre nego što smo se vratili u naš stari bračni krevet i imali seks. Bilo je uzbudljivo pomiriti se s njom. Htela sam da joj njegovoj devojci kažem sve o nama, kako bi osetila bol koju koju sam osetila i ja kada je uništila naš brak, ali onda je on došao sa iznenađujućim predlogom - govori ova devojka te otkriva šta joj je bivši predložio nakon strastvene noći koju su proveli zajedno.

shutterstock.com

Razmišlja kako da se osveti i bivšem i njegovoj novoj devojci

 

- U početku se samo šalio o trojci sa novom devojkom, ali je to svakako uticalo na mene da počnem da razmišljam o toj ideji. Sada me bez prestanka gnjavi da to uradim i zamišljam da to isto radi i sa njom.Želi da se sastanemo da razgovaramo o toj ideji i ja razmišljam da se složim sa tim samo kako bi i ona otkrila da je i on nju prevario sa mnom. Šta da radim? - upitala je terapeutkinju. 

Dobila je odgovor koji nimalo nema veze sa njenim željama. 

- Ignorišite činjenicu da je nova devojka učesnik u varanju i nemojte je kriviti za neverstvo svog partnera. Celokupna situacija neće vam pomoći da se oporavite od ljubavnog brodoloma a spavanje sa bivšim otežaće vam činjenicu da nastavite sa svojim životom. Vaš bivši partner je serijska varalica, nije sposoban da izgradi stabilnu vezu i ponovo hoće da obmane i vas i novu devojku. Prekinite svaku komunikaciju i nastavite dalje sa svojim životom - poručila joj je terapeutkinja. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)