Kuce

DECA ZNAJU DA SE OBRADUJU POKLONU: Pogledajte urnebesne reakcije mališana kada su dobili ljubimce! (VIDEO)

Na licu svakog deteta bila je druga emocija, ali je svaka od njih značila samo jedno- sreću zbog novog drugara.

04.11.2023 10:00

DECA ZNAJU DA SE OBRADUJU POKLONU: Pogledajte urnebesne reakcije mališana kada su dobili ljubimce! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@funnyarron

Svako od nas voli da dobije poklon, pa makar to bila i neka sitnica. Poklon je dokaz da nekome značimo i da je delićem takve pažnje poželeo da nam saopšti da imamo posebno mesto u njegovom srcu. Deca su posebno "slaba" na poklone i ne postoji mališan koji se neće obradovati i najmanjoj sitnici. Ipak, čini se da je pokloniti ljubimca detetu jedan od najboljih poteza, jer ćete dobiti zauzvrat i najiskreniju emociju.

shutterstock.com

Poznato je da su na ljubimce najslabiji najmlađi članovi porodice

 

Opšte je poznato da su deca "najslabija" na ljubimce i da ne postoji dete koje ne bi volelo da ima jednog takvog drugara kraj sebe. Ipak, ako im ne najavite da će dobiti ljubimca, već ostavite to kao iznenađenje budite sigurni da ćete u njima izazvati najlepše emocije, a verovatno i šok. To su pokazala dečica koja su se pojavila u jednom snimku koji je objedinio nekoliko njih i njihovih reakcija kada su dobili preslatke ljubimce.

Negde su to bili psi, negde mačke. Međutim, reakcije mališana bile su vrlo emotivne i oni su na različite načine pokazali svoju radost i sreću. Na jednom od snimaka dečak je bio emotivan i plakao je zbog svog ljubimca, dok su se na drugim snimcima deca smejala, bila iznenađena, a neka su i vrištala. Objave koje su rastopile srca mnogih prikazuju intimne trenutke roditelja i njihove dece kojima su pripremili nesvakidašnji poklon.

Mnogi su priznali kako su se rasplakali gledajući ove kadrove, dok su drugi rekli kako im je sve bilo beskrajno smešno i zabavno.

- Tako emotivno!

- Ne mogu da prestanem da gledam i da se smejem.

- Ne znam zašto plačem...

 

 

- Jaooo... njihove reakcije su neprocenjive.

- Greje srce videti koliko su oni voljeni - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da su scene izuzetno dirljive, naročito one gde deca nisu mogla da iskontrolišu svoje emocije i gde su se rasplakala. Neki od tiktokera su rekli kako je ovo lekcija za decu i da bi trebalo da cene sve što roditelji čine za njih. Drugi su komentarisali kako bi to trebalo deca da vide kao nagradu za svoje dobre postupke, a ne kao nešto što se podrazumeva.

Jedna devojčica je posebno privukla pažnju kada je u kolima videla ljubimca i od plača i uzbuđenja nije mogla da pusti glas. Većina se složila da nema ničeg lepšeg od sreće i suza radosnica na detetovom licu, te da bi roditelji trebalo da s vremena na vreme iznenade svoju decu ovakvim poklonima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)