Kuce

PRIPREMALA SE ZA VELIKI SPUST TOBOGANOM, ALI JE NJEN PAS BIO VIDNO UZNEMIREN: Nikako nije želeo da je pusti samu, a onda je uradio nešto što je zapanjilo sve! (FOTO+VIDEO)

Snimak ljubimca i njegove vlasnice u akva parku nasmejao je sve do suza!

29.10.2023 12:01

PRIPREMALA SE ZA VELIKI SPUST TOBOGANOM, ALI JE NJEN PAS BIO VIDNO UZNEMIREN: Nikako nije želeo da je pusti samu, a onda je uradio nešto što je zapanjilo sve! (FOTO+VIDEO)
Instagram-wesgossip

Ana Beatris je ponosna vlasnica psa koji joj je odan kao retko ko. Naime, ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovekov prijatelj. Snimak ove devojke tako je postao veoma rado gledan na društvenim mrežama, a sve zahvaljujući postupku koji je njen ljubimac uradio. 

Ana se spremala da se spusti niz ogromni tobogam u akva-parku. Njen ljubimac je stajao pored nje dok se ona pripremala za spust. Njemu nije delovalo potpuno bezbedno to što se njegova vlasnica pripremala na tako rizičan spust. Stao je pored nje i počeo da laje u znak upozorenja. Ali, tog trenutka Ana se pustila i usledio je spust niz dugi vijugavi tobogan.

 

Ono što je nasmejalo mnoge je što njen pas nije hteo da je ostavi na cedilu. Pošto je Ana krenula da se spušta, on je uskočio kod nje i izdigao se šapicama na njena ramena, očigledno u pokušaju da je zaustavi. Međutim, spust je bio prilično strm, a to je razdvojilo Beatrisovu i njenog ljubimca. Ali čak ni to nije dalo poremetiti ovog vernog psa. On je niz ceo tobag jurio za vlasnicom i lajao. 

Spektakularan snimak Ane koje se spušta niz ogromni tobogan i psa koji je trčeći prati na celom putu, obišao je internet i postao veoma rado gledan na svim društvenim mrežama. Mnogi su u komentarima priželjkivali da upravo takvog vernog ljubimca dobiju i oni. Drugi su smatrali kako ništa interesantnije i pozitivnije skorije nisu videli i zahvaljivali su ovoj devojci na tome, dok treći nisu mogli da savladaju smeh.

- Ovo je pravi najbolji drug! Pogledajte ovog psa koji se spušta niz tobogan sa voljenom vlasnicom - piše u opisu snimka. 

 

 

Video je samo na Instagramu dobio više od 160.000 sviđanja, dok se komentari smenjivali.

- Postoje stvari koje samo psi rade sa vlasnicima, pa ja svog nikada neću menjati ni za šta na svetu!

- Ali ovaj pas je uspeo i da laje pod vodom!

- Suze mi idu od smeha!

- Kada neko kaže da je veran, očekujem da se ponaša identično kao ovaj pas!

- Najbolji snimak ikada!

- Kakva luda zabava sa psom!

- On kao da je poručio vlasnici: “Vala, nećeš se sama zabavljati ovde!”

- Pas i dalje deluje vidno zabrinut za nju, srećom tu je kraj spusta, a dole ih čekaju još dva psa!

- Baš sam imala tužan dan i ovaj snimak je jedino što me je nasmejalo!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)