Ostali ljubimci

ČUDNO MALO STVORENJE STAJALO JE NA PUTU: Spasao ga je i odneo kući, usledio je šok kada je životinja počela da raste! (FOTO+VIDEO)

Ovaj neobičan susret pretvorio se u priču o humanosti i netipičnom kućnom ljubimcu.

23.12.2023 10:00

ČUDNO MALO STVORENJE STAJALO JE NA PUTU: Spasao ga je i odneo kući, usledio je šok kada je životinja počela da raste! (FOTO+VIDEO)
Instagram-behnam_2531_

U svetu gde su brzina i gužve na putevima često jedina tema razgovora, priča koja dolazi podseća nas da dobrota može pronaći svoj put uvek. Na auto-putevima se posebno uoči praznika svakodnevno susrećemo sa žurbom i stresom, a jedan čovek je postao junak neobične priče. Snimak je munjevitom brzinom osvojio srca svih gledalaca na Instagramu.

Video počinje snimkom životinjice koja se našla na auto-putu i sekunde su je delile od sigurne smrti. Vidi se samo da je na putu maleno sivo stvorenje koje bi moglo biti bilo šta. Ipak, jedan automobil se zaustavio, vozač je izašao iz kola, uzeo maleno stvorenje i odneo ga sa sobom kući. Ni sam nije znao šta je osim da je neka vrsta ptice. 

Kako je pile počelo da raste bilo je jasno da će biti neka velika ptica. Čovek koji je spasao maleno pile negovao je i brinuo se za životinju. Na snimku se vidi kako je poji vodom, greje, kupa, hrani... U pitanju je bila malena sova koja je verovatno ispala iz gnezda i koja sigurno ne bi preživela da joij ovaj heroj sa auto - puta nije pomogao. Uz ljubav i negu ona izrasla u neverovatno veliku i spektakularnu pticu, a njena pojava ostavila je ljude u šoku.  

Ova priča o čoveku i maloj sovi postala je rado gledana na društvenim mrežama, a usledili su i brojni komentari. 

 

- Kakva lepota, hvala vam što ste je spasili!

- Preslatka je, hvala ovom divnom spasiocu!

- Svaka čast na spašavanju ovog nedužnog stvorenja.

- Malo neobičan kućni ljubimac, ali zašto da ne!

Instagram-behnam_2531_

Sova kada je porasla

BONUS VIDEO:

Komentari (0)