Brak i veze

DVE GODINE NOSILA JE OGRLICU KOJU JOJ JE DEČKO POKLONIO: Kada je otkrila kakvu tajnu krije nije mogla da zaustavi suze (VIDEO)

Kada je na kraju otvorila drveni privezak, ostala je zapanjena onim što se krilo unutra.

23.01.2024 19:00

DVE GODINE NOSILA JE OGRLICU KOJU JOJ JE DEČKO POKLONIO: Kada je otkrila kakvu tajnu krije nije mogla da zaustavi suze (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/Smudha

Prosidba je za svaku devojku posebna. Teri, momak iz Australije potrudio se da njegova bude veoma originalna. Naime, budući da radi predmete od drveta, on se potrudio da svojoj devojci, Ani, napravi veoma originalnu ogrlicu. Međutim ta ogrlica krila je veliku dragocenost. Iako je bila u vidu kanapa preko koga je visio drveni privezak, on je mogao da se otvori. Teri se nadao da će njegova devojka odmah shvatiti da se privezak otvara, a unutar njega bio je divan verenički dijamantski prsten.

Ogrlicu je poklonio Ani na njihovu prvu godišnjicu veze. Devojka se oduševila, odmah ju je stavila, iako je drveni privezak nije bio uopšte mali. Međutim, kako su dani odmicali, Teri je shvatio da Ana nije uočila autentičnost priveska, a kako ga je neprestano nosila oko vrata, male su bile mogućnosti da to ikada shvati. Teri je s druge strane bio strpljiv momak i odlučno je rešio da čeka pravi trenutak kada će njegova devojka otkriti prsten.

Prema njegovim rečima, postojalo je više kritičnih situacija kada se uplašio da će Ana izgubiti dragocenu ogrlicu. Sećao se trenutka kada su zajedno šetali pijacom gde je bilo mnogo uličnih prodavaca nakita. Priznao je da mu je srce brže zakucalo kada je Ana pokazala interesovanje za jednu ogrlicu, a vlasnik te ogrlice zainteresovao se za njenu unikatnu ogrlicu, pa joj je predložio da se menjaju, srećom to se nije desilo. Svaki trenutak je bio izazov, jer se Teri plašio da Ana neće otkriti tajnu, a budući da ju je stalno nosila pretila je opasnost da je izgubi. 

Takođe, na aerodromu pre leta se preznojio, plašeći se da rendgenski pregled ne otkrije njegovu skrivenu tajnu. Međutim, kako su meseci prolazili, Teri je primetio da Ana ne pokazuje napredak u pronalaženju prstena. Zato je odlučio da uzme stvari u svoje ruke i isplanira nezaboravnu prosidbu. 

Par je otputovao u Škotsku gde su posetili morsku pećinu. Tamo je Teri zamolila Anu da na trenutak skine ogrlicu. Kada ju je skinula i dala mu, on se hrabro spustio na jedno koleno. Potom ju je lakim potezom otvorio otkrivši skriveni dijamantski prsten. Ana, šokirana otvaranjem ogrlice, brzo je shvatila da je sve vreme nosila prsten oko vrata, nepune dve godine. 

Njena prva reakcija bila je iznenađenje i bes, zabrinuta da je toliko puta mogla da izgubi dragoceni prsten. Čak je u jednom trenutku opsovala od ljutnje, ali kako je Teri izrazio svoju ljubav i zaprosio je, odgovorila je “Da”, grleći ga. Sada noseći prsten na pravom mestu, a njih dvoje ulaze u novu fazu svoje ljubavne priče.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)