Zanimljivosti

DA LI BISTE ŽELELI DA VAS ONA UHAPSI? Ovakve čuvarke reda još niste videli (VIDEO)

Muškarci zbog njih prave prekršaje, na ulici napravile haos jednim potezom.

09.03.2023 20:01

DA LI BISTE ŽELELI DA VAS ONA UHAPSI? Ovakve čuvarke reda još niste videli (VIDEO)
Tiktok/justmyovi

Posao policije zahteva ozbiljnost i odgovornost. Iako su tu da bi se građani osećali sigurnije, nikome nije prijatno kada se nađe u situaciji da ga policajac zaustavi. Njihov posao zna svako i kada ih sretnemo negde eventualno razmenimo samo jedan zvaničan pogled ili prođemo neprimetno. Ipak, neku policiju je teško zaobići, a može se reći i teško sa nje pogled skinuti.

Printscreen/Tiktok/justmyovi

Ona je odvlačila poglede na ulici

Takva policija je ona gde žena zavodi javni red i mir. Retko je videti pripadncu lepšeg pola sa pendrekom u rukama, međutim, to je sigurno prava atrakcija za muški pol kada se desi. Jedna takva je izazvala pometnju na ulici dok je bila na službenom zadatku.

Lepa i zgodna crnka u unifomi je bila na visini zadatka zajedno sa svojim kolegama dok je patrolirala odnosno nadgledala neki događaj u Austriji. Ona je postala viralna na Tiktok mreži snimkom kako se smeška u kameru dok pokušava da bude istovremeno i profesionalna, pa je tako oduševila je mnoge. Komentari na ovu objavu su isključeni ali je ona pobrala simpatije i lajkovalo ju je preko 235.000 ljudi.

 

 

Da su  žene u uniformi svima neodoljive a naročito muškarcima govori još jedan snimak devojke u vojnoj uniformi koja je pokazala kako lepota i sjajne veštine idu zajedno. Snimak je oduševio tiktokere koji su se našalili upitavši "gde je ona bila dok su oni služili vojsku"?

- Jednostavno božanstvena-

- Šta supermodel u uniformi radi ovde?

- Vau...nisam video ovakvu lepu devojku u mojim danima službe-

- San snova-

- Zamisli budiš se svako jutro uz ovakvo lice- komentarili su korisnici Tiktoka ispod objavljenog snimka.

Muškarci su bili oduševljeni devojkom u uniformi istakavši kako su dame u tim profesijma posebno atraktivne i zanimljive. Mlada žena je dobila pohvale i komplimente iz čitavog sveta, a neki su komntarisali kako misle da ona uopšte nije u armiji već da se snimala i obukla tako za potrebe neke reklame ili snimanja. 

- Zaljubio sam se - zključio je jedan od tiktokera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)