Zanimljivosti

GUGLOV AUTOMOBIL SNIMIO JEZIVU SCENU: Mrtav čovek nasred ulice, niko ne reaguje! (VIDEO)

Ležao je na zemlji, praveći se da je mrtav, kako bi video da li će to Guglov servis da usnimi.

08.03.2023 15:01

GUGLOV AUTOMOBIL SNIMIO JEZIVU SCENU: Mrtav čovek nasred ulice, niko ne reaguje! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Da li ste nekad nešto pretraživali preko Gugl mapa? Da li ste možda na ulici videli neku poznatu osobu koju je "oko" kamere usnimilo vozeći kroz vašu ulicu? Jedan muškarac će barem neko duže vreme, biti "arhivirana" u guglovoj bazi mapa kao mrtav.

Naime, da li iz bizarnosti ili dosade, jedan muškarac je odlučio da se poigra sa ovim servisom i aplikcijom pa je usnimivši kako Guglovo vozilo prolazi kroz njegovu ulicu, odlučio da naprvi nesvakidašnju i bizarnu scenu ili eksperiment.

Printscreen/Tiktok/heathy_piip

Mladić je urdio ekperiment petvarajući se da je mrtav

Kako se vozilo približavalo njegovoj kući, muškarac je pao na zemlju, pretvarajući se da je mrtav. Pošto se auto nije zaustavilo već je produžilo kako bi završilo svoj posao, on je ostao na zemlji da leži dovoljno dugo dokle god je smatrao da je bezbedno i dok se vozilo ne udalji. Nakon izvesnog vremena, muškarac je logično otišao na aplikaciju da zatraži svoju adresu i vidi sliku koju je guglov servis naprvio dok je on tu bio prisutan.

Zumirajući lokaciju, video je sebe kao "mrtvog" čoveka na mapi, što je odmah bilo podeljeno na TikTok mreži. Objava je skupila 3,6 milona sviđanja  korisnici su prokomentarisali kako tiktokeru nije nedostajalo ideja.

- On će biti u "top najstrašnijih stvari uhvaćen na gugl mapama"-

- Sada znam gde brat živi-

- Ovo je za istoriju. Legendarno-

- Kako si znao da je Guglovo vozilo u blizini tvoje kuće- komentarisali su korisnici mreže.

 

Većina se našalila sa tiktokerom rekavši mu kako sada znaju gde živi i da će kidnaperima i lopovima olakšati posao. Drugi su komentrisali da je cela scena zstrašujuća i da ne bi voleli da pretražuju tu ulicu na mapama. Neki su shvatili da je čovek u njihovom komšiluku pa su zbijali razne šale na njegov račun.

Pojedine korisnike mreže je zbunio muškarac koji se vidi na snimku da stoji  pored "mrvog" čoveka izgledajući preplašeno, pa je većina dovodila u vezu to da su prijatelji i da su oni pravili snimak za tiktok. Ipak, neki su naglasili kako se ne treba igrati ovakvim stvarima i da ne treba olako deliti adresu sa nekoliko miliona ljudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)