Zanimljivosti

MOŽETE LI DA ZAMISLITE DA NEKO ŽIVI U OVOJ KUĆI? Muškarac pokazao svoj regularan dan u domu prepunom smeća i otpada, ali jednim detaljem zbunio je sve!

Za neke prevelika nemarnost, za druge sopstveni mir. Da li je ovaj život dostojan čoveka?

06.03.2023 17:56

MOŽETE LI DA ZAMISLITE DA NEKO ŽIVI U OVOJ KUĆI? Muškarac pokazao svoj regularan dan u domu prepunom smeća i otpada, ali jednim detaljem zbunio je sve!
Printscreen/Tiktok/thieugiatq

Život kakav mnogi nikome ne bi poželeli ni u najgorim noćnim morama živi jedan muškarac koji je čak snimak svoje dnevne rutine u domu prepunom prljavštine, đubreta i pokvarenih ostataka hrane objavio na TikTok mreži. Naime, njegovo buđenje podrazumeva da ga ispod kreveta umesto toplog i čistog tepiha čeka gomila smeća, flaša i otpadnog materijala koje on svakodnevno ignoriše i kreće u novi dan. Prljavština koja je svuda unaokolo i nehigijena dve su reči kojima bi moglo da se opiše mesto gde mladić iz, pretpostavlja se Koreje, živi.

U snimku koji je pogledalo skoro 60 miliona korisnika TikTok mreže, on pokazuje kako ga pored smeća ujutru dočekuju i petlovi, odnosno živina, koja boravi u kući sa njim. Iz improvizovane prljave šerpe on uzima kuvani pirinač rukama, veruje se da zatim to trpa u usta, a onda ostatak baca kokoškama i petlovima koji su se tu zatekli. 

Taj detalj posebno je zaprepastio korisnike TikToka.  

Printscreen/Tiktok/thieugiatq

Muškarac je pokazao gde se budi svakog dana i izazvao je šok na popularnoj društvenoj mreži  

Pomalo neobičan ambijent koji pored nedostojnih uslova za život čini i markirani TV, posteri po zidu, ali i kompjuter u oronuloj kući, mnoge je zbunio. Pratioci mladića bili su iznenađeni celokupnom slikom mesta gde on živi, kao i kuvanjem hrane nasred sobe. Uprkos tome, momak je pokazao da i u tim teškim uslovima nađe vreme za čašu dobrog vina.

Iako su se neki našalili kako je "prešao igricu" sa takvim životom, drugi su izrazili žaljenje i poručili mu da bude jak i srećan, ali da svako može iza sebe da počisti nered.

- Neki ljudi ovako žive... - 

- Ovako moja majka misli da moja soba izgleda -

- Nema se vremena za čišćenje... izgovor za zauzetost rađenjem ničega - 

- Brat ne živi, on preživljava -

- Mislio sam da imam najprljviju sobu - komentarisali su Tiktokeri.

Mnogi su ostali zbunjeni celom situacijom rekavši kako im nije jasno zbog čega on živi u takvim uslovima ako ima najmoderniji telefon kao i dosta toga drugog od tehnologije u sobi.

@thieugiatq Ở đâu cũng được, bình yên là được !! #xuhuong #thieugiatungcua ♬ Because of You - Josh Vietti

Pojedini korisnici su rekli kako su zahvalni na svemu što imaju nakon što su odgledali njegove videe. Drugi su se osvrnuli na to da on možda nema mnogo, ali da ima svoj mir, što je i cilj većine nas. 

U drugom videu je pokazao pospremljenu kuću, ali i dalje zemljani pod, prastari nameštaj i živinu koja mu dolazi u posetu. Nasred sobe je založena vatra na kojoj kuva, dok su svuda okolo razbacani sudovi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)