Zanimljivosti

DRUGARICE SU HTELE DA SA NJIMA PLEŠE NA DAN DIPLOMIRANJA, ali ona je odjednom vrisnula i uhvatila se za stomak! Nisu mogle da veruju šta im se dešava pred očima! (VIDEO)

Tiktokerka Mirijam Gabrijel Rivas podelila je nesvakidašnje iskustvo sa čitavim svetom i oduševila mnoge ljude.

07.03.2023 16:21

DRUGARICE SU HTELE DA SA NJIMA PLEŠE NA DAN DIPLOMIRANJA, ali ona je odjednom vrisnula i uhvatila se za stomak! Nisu mogle da veruju šta im se dešava pred očima! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/miriamgabrielleee

Diplomiranje je u životu svakog od nas jedan od najvažnijih događaja. Delimo ga sa porodicom i prijateljima i radujemo se svemu što nakon njega dolazi. Međutim, imajući u vidu godine u kojima se dešava završavanje srednje škole ili fakulteta, među onima koji su novopečeni diplomci ima i budućih mladih mama. One su, osim što iščekuju dobijanje sertifikata o školovanju, iščekuju i novog člna porodice, tako da bi se za njih moglo reći da su dvostruko uspešne. 

Tiktokerka Mirijam Gabrijel Rivas zabeležila je kako se pred njom i njenim školskim drugaricama odvijala nesvakidašnja scena, pa je njen snimak sa popularne društvene mreže postao jedan od viralnijih. Naime, ona je napisala kako joj je jedna od drugarica "sebična" jer zbog trudnoće od 40 nedelja ne želi da pleše sa njom i ostalim devojkama i raduje se diplomiranju. Kao da nije ni slutila da je pomenuta trudnica u tom trenutku dobila kontrakcije i počela da se porađa.

Mirijam je nameštajući kameru shvatila o čemu se radi i počela još više da se raduje, dok se njena drugarica držala za stomak i blago vrištala. Teško je bilo reći da li od bolova ili od smeha. 

Printscreen/TikTok/miriamgabrielleee

Trudnici su počele kontrakcije dok je s drugaricama proslavljala diplomiranje

Ovu objavu je sviđalo 1,5 milona korisnika i mnogi su komentarisali da će ona dobiti još jednu nagradu pored svoje diplome, a to je beba.

-  Na kraju krajeva, ona može da kaže da je dobila dve diplome -

- Moje diplomiranje je bilo bukvalno kad i moj termin -

@miriamgabrielleee

Always thinking about herself🙄 ♬ original sound - JORGE

- Uradila je više od  studiranja -

- Obavesti nas kada bude dobila bebu - komentarisali su oduševljeni korisnici mreže. 

Bilo je i onih koji su poručili kako je vredno divljenja to što je njena drugarica "izgurala" trudnoću, a pritom stigla i do diplome. Pogotovo im je bilo fascinantno što je Mirijam pre ovog snimka objavila jedan na kom njena trudna drugarica pleše poput Rijane na "Super bolu", i to baš uz hit te pevačice.

@miriamgabrielleee

Pov: youre in the hospital and you see your nurses when you wake up ♬ original sound - JORGE

Mnogi su komentarisali kako nestrpljivo čekaju da vide bebu, dok su se neke buduće mame "požalile" kako ih čeka slična situacija i da se nadaju da se neće poroditi na dan kada budu diplomirale.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)