Zanimljivosti

ČISTIO JE KUĆU A KADA SE OKRENUO UGLEDAO JE ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR: Muškarac je bio izbezumljen, na sve načine je pokušao da se odbrani! (VIDEO)

Neke strahove ne savladamo ni kada odrastemo.

08.03.2023 13:01

ČISTIO JE KUĆU A KADA SE OKRENUO UGLEDAO JE ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR: Muškarac je bio izbezumljen, na sve načine je pokušao da se odbrani! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tkm_familia

Žene znaju od kolikog značaja im može biti muška pomoć u kući i lagaće svaka ako kaže da joj to nije potrebno. Uvek je lakše kada se obaveze podele, što čak može biti i zabavno. Osim što ćete brže završiti zadati posao, ujedno ćete se i nasmejati i uneti vedrinu u svoju vezu ili brak.

Dok je jedan suprug predano radio u kući i čistio dnevni boravak, njegova partnerka je odlučila da se malo zabavi i "začini" celu stvar. Dok je leđima bio okrenut ka njoj, ona je u ruci nosila malu igračku bubašvabu koja funkcioniše pomoću baterija ili daljinskog upravljača.

Printscreen/TikTok/tkm_familia

Dok je suprug čistion njegova žena je spremala dobru podvalu

- O dušo, pogledaj iza sebe...ne šalim se..tu je velika bubašvaba, ozbiljna sam!- dodaje u snimku žena.

Čovek je pokušao da bude pribran a onda je krenuo metlom da udara po insektu misleći da je stvaran. Dok je žena vrištala i smejala se, čovek je izgledao izbezumljen i kako je udarao bubašvaba se nije zaustavljala, što ga je navelo da misli kako je insekt stvaran i zastrašujuć.

U jednom momentu je udarivši po bubašvabi, ona je odletela ka ženi i kameri. Ova scena je prilično nasmejala korisnike TikTok mreže. 

- Kakav je to Kung fu film bio t.-

- Njegova faca na kraju je hit -

 

- Plačem-

- Način na koji je uradio tajni napad - komentarisali su korisnici mreže.

 

@tkm_familia Man i love getting him his reactions be too funny 😂😂 #fyp #fake #waterbug #prank #couplecomedy ♬ original sound - The Buckner familia

Ovakav način zabave između bračnih partnera je mnoge nasmejao i većina je u tome videla dobru energiju i humor koji su prisutni kod njih. Muškarac je nesumnjivo pobrao simpatije publike s obzirom na svoju pribranost koju je pokušavao da sačuva da bi na kraju popustio i pokazao slabost i uplašenost što je sasvim prirodno za svakoga od nas u takovoj situaciji

Porodicu Bukner na ovoj platformi prati 1,7 milina korisnika i oni svojim šaljivim sadržajima ulepšavaju svakodnevnicu od nas.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Una matina mi son' ....

26.04.2023 09:08

Pa ova tetovirana ruka sa kandzama sve govori o pameti doticne.