Zanimljivosti

MLADENCI SU POZIRALI U PARKU, A ONDA SE POJAVIO TOM HENKS: Posle njegovog gesta mlada je počela da vrišti! (VIDEO)

Ovo jedinstveno iskustvo mladi bračni par će pamtiti do kraja života.

07.10.2023 20:00

MLADENCI SU POZIRALI U PARKU, A ONDA SE POJAVIO TOM HENKS: Posle njegovog gesta mlada je počela da vrišti! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/thebrightside.official

Najlepše uspomene sa venčanja su fotografije za koje se mladenci posebno spremaju. I dok većinu mladoženja poziranje smara, činjenica je da svaka mlada posebno uživa u ovakvim trenucima, željno iščekujući album koji će prelistavati i analizirati sve detalje.

Za ambijent u kom će pozirati na fotografijama mnogi mladenci biraju prirodu, kako bi slike bile što živopisnije i autentičnije. Ipak, neki parovi vole i gradsko okruženje koje na svoj način daje lepotu fotografiji. Dvoje mladenaca iz Amerike su odlučili da naprave set fotografija u jednom parku, i ne sluteći ko će se pojaviti kao iznenadni gost na tom snimanju.

Shutterstock

Fotografisanje mladenaca je poseban trenutak koji vole svi

 

Dok su stajali na stazi u parku dogovarajući se sa fotografom oko kadra, s leđa im je naišao glumac Tom Henks koji je džogirao u istom parku. Henks je nosio duks i šorts, i na trenutak je zastao da bi pozdravio mladence. Glumac je najpre pružio ruku mladi, a onda i mladoženji, čestitavši im brak. U prvih nekoliko sekundi mladenci uopšte nisu bili svesni da pred njima stoji jedna od najvećih zvezda Holivuda, a kad je Henks ushićenoj mladi poljubio ruku ona je od radosti počela da vrišti.

Oduševljeni par je razmenio nekoliko reči sa glumcem, pa su sve troje stali ispred fotografa da bi ovekovečili taj trenutak. Uz neverovatno iskustvo koje su imali sa holivudskom zvezdom, mladenci su kao trajnu uspomenu uspeli da "ukradu" i fotku sa Henksom koji je pokazao da pleni neverovatnom harizmom i ljubaznošću.

Snimak je vrlo brzo postao popularan na mrežama i sakupio je više od 290.000 lajkova, ali nisu svi komentari bili pozitivni.

- Tom je neverovatno ljudsko biće! Bog ga blagoslovio!

- Tom je istinski džentlmen.

- Kakav divan čovek! Sreća za svakoga.

 

- Ne puštajte tog čoveka blizu dece!

- Kakav narcis. On veruje da je veoma važan i da će uzbuditi par tokom venčanja?! Zamislite da ovo uradi neki fan - bili su neki od komentara.

Iako su glumca pratile glasine da je posećivao takozvano ostrvo greha na kome je "glavni dirigent" bio Džeri Epstajn, te da je učestvovao u iskorišćavanju maloletnica, za to ne postoje dokazi. I dok Tom Henks s jedne strane trpi konstantne prozivke na društvenim mrežama, s druge je mnogo više onih koji smatraju da je on dobar čovek i džentlmen kojeg krase neposrednost i spontanost. Ove pozitivne osobine pokazao je i poziranjem sa mladencima u parku, ujedno demantujući predrasude da se javne ličnosti uvek i svuda ponašaju nadobudno i nadmeno.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)