Zanimljivosti

MARINA VISKOVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Pevačica napravila drastičnu promenu o kojoj svi govore (FOTO)

Pevačici je fizički izgled veoma bitan, ali i još nešto.

03.10.2023 20:30

MARINA VISKOVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Pevačica napravila drastičnu promenu o kojoj svi govore (FOTO)
ATA images

Pevačica Marina Visković (35) retko pravi pauzu u gustom rasporedu nastupa, za koji se po pravilu traži karta više. Ukoliko se i odluči da predahne, uglavnom otputuje ili ode u šoping. Poslednja objava je ona na kojoj je Marina u netipičnoj odevnoj kombinaciji, pogotovo ukoliko se uzme u obzir da nije na nastupu već u šetnji. Poznato je da pevačica pleni vitkim telom koje ističe u prvi plan kad god joj se za to ukaže prilika, što je i sada bio slučaj.

Marina se ovoga puta odlučila za braon kombinezon neobičnog dezena. Naime kreacija je otrkivala ceo njen stomak. Gornji deo kombinezona bio je u vidu minijaturnog topa koji jedva da je prikrivao njeno bujno poprsje, a imao je i rukave, bar delimično. Rukavi su tek polovično prekrivali Marinine ruke, dok su joj cela ramena bila otvorena, ostavljajući bujni dekolte u prvom planu. Celu kombinaciju začinila je neobičnom torbicom sa resama koja je takođe bila u istoj nijansi braon boje.

- Vreme je za… - napisala je Viskovićeva u opisu, očigledno u želji da ostane misteriozna.

 

Fotografija je na Instagramu dobila veliki broj sviđanja dok su usledili brojni komentari. Jedini detalj koji su joj pojedini zamerili bio je taj što su neki njeni fanovi smatrali da je pevačica sada mnogo smršala. Naime, neki su pohvalili činjenicu da je Marina smršala, dok su drugi smatrali da se previše “stesala”. 

Inače, njena prethodna objava serijala fotografija na Instagramu bila je naslovljena kao “Odavno nisam volela…”, pa izgleda da je pevačici vreme za novu ljubav i da joj je samoća dosadila.

Marina je nedavno istakla za medije da ona “ne samuje”, kako mnogi misle, već prosto nema vremena za ljubav.

- Nikada mi ljubav nije bila prioritet. Bitno mi je da sam srećna i zadovoljna, sama ili sa nekim, to mi nije važno. Sada sam presrećna i sama, ali ne bi mi bio problem ni kada bi bilo drugačije. Ne bežim od ljubavi, ali sam imala mnogo posla pa nisam želela da ulazim u bilo kakve emotivne odnose. To malo slobodnog vremena sam trošila na sebe i odmor  - objasnila je ona za Blic.

Ako je suditi po opisima na fotografijama koje redovno prosleđuje, izgleda da je Marina rešila da u burnom poslovnom rasporedu nađe vremena i za ljubav.

- Danas stvarno nije lako naći nekoga sa kim možeš da provedeš vreme, a da ti odgovara u svim sferama. Energija je veoma bitna. Ja svog partnera kada vidim, moram da "padam u trans". Takođe, bitan mi je fizički izgled. Ja sam esteta, volim lepe ljude koji su u treningu, međutim, to nije jedino presudno - odgovorila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)