Zanimljivosti

SVI GOVORE O PROMAŠAJU MARIJANE MATEUS: Dizajnerka uradila nešto što je strogo zabranjeno pa se osramotila (FOTO)

Ponovo je fanove na društvenim mrežama počastila fotografijama sa glamuroznih putovanja.

23.09.2023 20:00

SVI GOVORE O PROMAŠAJU MARIJANE MATEUS: Dizajnerka uradila nešto što je strogo zabranjeno pa se osramotila (FOTO)
ATAImages

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića kao i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus (51) ne prestaje da intrigira javnost putem društvenih mreža. Ovoga puta čini se da je prevazišla sva očekivanja, pa su njeni pratioci kojih broji 92.000 ostali zatečeni njenom objavom, iako su mislili da su je videli u mnogim glamuroznim izdanjima. 

Marijana je objavila serijal fotografija iz veoma luksuznog ambijenta koji izgledom podesća na dvorove, samo što je opremljen najotmenijim nameštajem i to u kombinaciji modernog i stilskog. Na ulaznim vratima u predvorju iza Marijaninih leđa se čak mogao videti i batler. Dizajnerka je za ovu priliku nosila veoma sofisticiranu i glamuroznu haljinu. U salonu su dominirale bele i zelene boje, a Marijana je ponela toaletu u identičnoj nijansi zelene, pa se stapala sa ambijentom, što mnogima nije promaklo.

Ona je ponela i veoma unikatno pastelno-zelenu torbicu koja je imala dršku od nakita, a da bi haljina došla do izražaja opredelila se za puštenu ravnu kosu, dok je imala jedino prsten i biserne minđuše.

Na Instagramu se povela prava debata gde se to lepa Novosađanka nalazi. Jedni su smatrali da ima uticajne prijatelje i da je na prijemu, drugi su bili mišljenja da bi ovako obučena mogla da ode i na engleski dvor, dok su pojedini u razmišljanjima otišli toliko daleko da su pretpostavili da Loteusova možda glumi u filmu.

Samo jedan detalj u celoj priči zaparao je pojedinima oči, a u pitanju je izbor obuće. Kreatorka se opredelila za srebrne sandale koje su imale ogromnu štiklu, ali i platformu od nekoliko centimetara. Dušebrižnici su tako smatrali da platforme ne idu uz tako elegantnu toaletu, a našao se i poneki krajnje zluradi komentar.

- Sofisticirane žene nikada ne nose platforme! - glasio je od komentara sa kojim bi se složili mnogi modni znalci da na ovako elegantnu haljunu platforme nikako ne idu.

Njen stajling takođe je izazvao podeljene reakcije na Instagramu. Tako su jedni smatrali kako nikada nije bila lepša i da bi ovako obučena mogla proći bilo gde u svetskom džet-setu, dok nije manjkalo ni izjava ljubavi i bračnih ponuda.

- Svaki dan života je specijalna prilika - kratko je napisala misteriozna dizajnerka, a komentari su usledili.

- Sto kaže stih pesme: “Nisi ti za male stvari, lutko moja rođena!”

- Nemam šta reći, samo bih da te ukradem.

- Perfektna žena!

- Bože, koliko si lepa, kako da te ne volim!

- Najlepša žena u Univerzumu!

- Ulepšaš mi dan svojim fotografijama.

- Aman, ženo, imaš li ti kuću - našli su se i reakcije na račun dizajnerkinih čestih putovanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)