Zanimljivosti

KAJINA ĆERKA JE LEPOTICA BEZ MANE: Evo kako danas izgleda pevačicina naslednica Nikolina i čime se bavi (VIDEO)

Ova mlada dama nikada nije bila deo javnog života.

02.10.2023 18:59

KAJINA ĆERKA JE LEPOTICA BEZ MANE: Evo kako danas izgleda pevačicina naslednica Nikolina i čime se bavi (VIDEO)
foto:Vladimir Lukic

Pevačica Katarina Ostojić Kaja (40) godinama je na estradi te je sve vreme žonglirala između karijere i majčinstva. Kako se još u školskim danima ostvarila kao majka, posao i ambicije su morale da čekaju. Sa 19 godina se udala za Nikolu Dragojlovića sa kim je dobila ćerku Nikolinu. Ova ljubav nije potrajala, a Nikola je čak završio u zatvoru zbog niza krivičnih dela.

Kaja je sama odgajala njihovu naslednicu i posvetila joj sve svoje vreme, pažnju i ljubav. Nikolina nikada nije bila deo javnog života, međutim, sada kada je stasala neretko objavljuje fotografije na društvenim mrežama i to u nekim zanimljivim situacijama sa svojom mamom.

Mnogi su mislili da će i ona krenuti muzičkim vodama, međutim, Kaja je rešena da njena naslednica u prvi plan stavi obrazovanje, pa sve ostalo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Preselila sam se u Ameriku, krenula tamo da studiram. U početku mi je bilo žao mame, ali posle joj je bilo bolje, pa tako i meni. Igram odbojku i studiram - rekla je Nikolina za domaće medije.

printscreen pink/premijera

nikolina dragojlovic i kaja ostojic

Ona je istakla kako je veoma srećna što ima mladu mamu i da joj je ona podrška i najbolji prijatelj.

Mi smo uvek imale dobar odnos, kao drugarice. Drago mi je da imam mladu mamu. Opuštena je, mogu da joj kažem puno stvari zbog toga, da joj se poverim - otkrila je u svojevremeno u emisiji Premijera.

Ni pevačica ne krije koliko je ponosna na svoju naslednicu i kako gleda na to što ona živi na drugom kontinentu.

Ona je super, izrasla je u divnu devojku, preponosna sam na nju, svi je hvale, ona je sad u Americi na koledžu. U nekom momentu dolazi do sukoba interesa, ona hoće da ide, ja hoću da mi bude na oku, ali zdravije je pustiti ih da biraju svoj put. Ja sam joj bila vetar u leđa kad je odlučila da ide u Ameriku, uvek ću je podržati. Treba za života videti što više toga. Bila je sad na dva moja nastupa, za Novu godinu je bila. Ona ne insistira na javnom isticanju, nije da isključivo neće, ali malo je alternativni fazon, vidi se po njoj da nije ovde rasla. Deluje mi kao dete, ovde devojke sa 20 godina izgledaju kao da imaju 35. To je estetika našeg podrčja. Uvek su svi šokirani, niko nikad ne prihvata informaciju da ja imam ćerku od 20 godina, meni je to super, preslatko mi je kad se ljudi iznenade - bila je iskrena Ostojićeva.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)