Tetka Saveta

NOVI HIT ZA VAŠ DOM: Ovu boju odobrio je i VOG!

Vog je magazin koji postavlja trendove, a ovaj trend će vas potpuno oduševiti!

15.02.2022 17:11

NOVI HIT ZA VAŠ DOM: Ovu boju odobrio je i VOG!
pexels.com

Godinama unazad enterijer je u našim domovima bio obeležen belom bojom i savremenim minimalističkim izgledom. Međutim, s obzirom na značajnu promenu u našem načinu života i sve češćem boravku kod kuće, ljudi su mahom rešili da prekreče svoje zidove i nabave detalje u toplijim bojama, a portal Srećna republika otkriva vam koje su to boje

Bežanje od hladnih nijansi u 2022. godini odobrio je i časopis Vog, bez kog ni jedan novi trend ne može da postane toliko popularan. Vog je ispitao koja boja treba da preovladava u našim domovima, a njihova odluka iznenadila je i inspirisala mnoge. 

Naime, u sređivanju kuće pravi hit 2022. godine biće braon boja, a posebno karamel i čokoladne nijanse. Ove neutralne, a opet tople nijanse oduševiće vas potpuno i učiniće vaš dom lepšim mestom da u njemu provodite vreme. 

- Uvek smeđa, nikad siva. To je moj moto. Nijanse smeđe boje u enterijer donose toplinu, prizemljenost i mir. Mogu poslužiti kao dopuna, ali i kao baza za druge detalje u dominantnim bojama- kaže dizajner Džejk Arnold.

Izaberite više različitih nijansi braon boje da date svojim zidovima novi sjaj i pokušajte da nameštajem ili sitnim ukrasima postignete toplinu u svojoj kući!

Komentari (0)