Potrudite se!

URADITE OVO I NOVAC ĆE UĆI U VAŠ DOM: Jednostavno je i mnogo će vam pomoći!

Veoma je bitno da ovo radite, a dobićete i nagradu!

06.02.2022 19:07

URADITE OVO I NOVAC ĆE UĆI U VAŠ DOM: Jednostavno je i mnogo će vam pomoći!
pexels.com

Svi su svesni da novac ne može da kupi najvažnije stvari u životu, ni sreću, ni zdravlje, ni ljubav. Ipak, novac jeste istrumentalno sredstvo koje nam može olakšati svakodnevno funkcionisanje i učiniti život boljim. Zbog toga mnogi ljudi teže zarađivanju i štednji veće količine novca, a portal Srećna republika otkriva vam kako da uz pomoć feng shui-ja privučete što više novca u svoj dom.

Rešite se nereda

Zgužvano parče papira sa vašim negativnim idejama o novcu je dobar simboličan početak, alije neophodno i  da počnete i gledate gde se stvorio pravi nered poput viška papira, smeća, ili nagomilanih stvari u vašoj kući. Obratite posebnu pažnju na krajnji levi ugao svake sobe orijentisan od ulaznih vrata i potrudite se da sve bude sređeno i na svom mestu.

Detoksikujete svoj dom

Počnite da pribegavate upotrebi prirodnih sredstava koji će učiniti vašu kuću čistom i sređenom. Umesto skupih i hemijski napravljenih sredstava za čišćenje koriste kombinaciju prirodnih sastojaka koje već imate u kući. Tako ćete sprečiti da toksične stvari utiču na vašu energiju.

Očistite prozore

Potrudite se da ne zaboravljate da očistite prozore i date im novu blistavost. Oni su simbol novog načina razmišljanja potpuno otvorenih očiju i svesnosti. 

Uzgajajte biljke

Ne samo da će biljke pomoći u detoksikaciji vašeg vazduha i smanjenju elektromagnetne energije u kući, već su zdrave biljke vrhunski simbol prirode i obilja. Da, možete uzgajati stablo novca ili japansko drvo ako želite da budete još simboličniji u stvaranju obilja, ali svaka lisnata, bujna biljka je dobra!

Koristite svoju kuhinju

Kuhinje su drevni simboli uspeha. Ako možete dobro da jedete, već ste u priličnom obilju. Zato shvatite koliko ste srećni što možete dobro da jedete i koristite kuhinju često i sa velikom zahvalnošću.

Darujte više

Izreka „dobićeš ono što daš“ veoma je tačna. U Feng Shui-ju, saosećanje je direktno povezano sa blagostanjem. U životu je tok isti. Pronađite načine da date više svojim komšijama i zajednici. Mali doprinos vašeg dragocenog vremena se računa!

Rado primajte goste

Uverite se da imate mesta za goste, čak i za čaj sa društvom. Dodajte malo crvene  ovom društvenom prostoru da biste privukli više pozitivnih ljudi, a samim tim i svežu energiju, u svoj dom.

Komentari (0)